Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Başkan Korkmaz’dan mülki idari amir ve kolluk kuvvetlerine teşekkür

İLÇELER 27.05.2020 - 16:50, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Başkan Korkmaz’dan mülki idari amir ve kolluk kuvvetlerine teşekkür

Ürgüp Ziraat Odası Başkanı Mustafa Korkmaz Mülki İdari Amir ve Emniyet Kolluk Kuvvetlerine Teşekkür Etti.
  Mülki İdare Amir ve Emniyet Kolluk Kuvvetlerine Teşekkür Ediyoruz...   Bayram süresince uygulanan 4 günlük sokağa çıkma yasağından muaf olan çiftçimiz virüs salgınına rağmen bayram demeden sahada Ülkemiz üretimine katkı sağlamak için çalışan çiftçilerimize  sokağa çıkma yasağından dolayı yapılan kontrollerde her türlü kolaylığı sağlayarak tarlasına, bahçesine, bağına gitmesine imkan verip, sorunsuz bir şekilde bu 4 günlük süreci tamamlayan, bu zor günlerde üretim için  fedakarlık yapan Çiftcilerimize yardımcı olan başta; Nevşehir Valimiz İlhami Aktaş’a, İlçe Kaymakamımız Mehmet Maraşlı’ya, İlçe Emniyet Müdürümüz Hasan Erhan’a, İlçe Jandarma Komutanımız Binbaşı Levent Bal’a Kolluk Kuvvetlerinin Hepsine, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Ali Güleç ve personellerine Ürgüp Ziraat Odamız ve Üreticilerimiz adına ayrı ayrı teşekkür ediyoruz.
Ürgüp Ziraat Odası Başkanı Mustafa Korkmaz Mülki İdari Amir ve Emniyet Kolluk Kuvvetlerine Teşekkür Etti.

 

Mülki İdare Amir ve Emniyet Kolluk Kuvvetlerine Teşekkür Ediyoruz...

 

Bayram süresince uygulanan 4 günlük sokağa çıkma yasağından muaf olan çiftçimiz virüs salgınına rağmen bayram demeden sahada Ülkemiz üretimine katkı sağlamak için çalışan çiftçilerimize  sokağa çıkma yasağından dolayı yapılan kontrollerde her türlü kolaylığı sağlayarak tarlasına, bahçesine, bağına gitmesine imkan verip, sorunsuz bir şekilde bu 4 günlük süreci tamamlayan, bu zor günlerde üretim için  fedakarlık yapan Çiftcilerimize yardımcı olan başta;


Nevşehir Valimiz İlhami Aktaş’a, İlçe Kaymakamımız Mehmet Maraşlı’ya, İlçe Emniyet Müdürümüz Hasan Erhan’a, İlçe Jandarma Komutanımız Binbaşı Levent Bal’a Kolluk Kuvvetlerinin Hepsine, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Ali Güleç ve personellerine Ürgüp Ziraat Odamız ve Üreticilerimiz adına ayrı ayrı teşekkür ediyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.