Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Başkan Korkutmaz'dan kredi limiti müjdesi

NEVŞEHİR 12.10.2021 - 10:45, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Başkan Korkutmaz'dan kredi limiti müjdesi

Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Erdoğan Korkutmaz, 225 bin TL olan kredi limitinin 275 bin TL'ye çıkarıldığını belirtti.
      NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Erdoğan Korkutmaz, 225 bin TL olan kredi limitinin 275 bin TL'ye çıkarıldığını belirtti.    Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Erdoğan Korkutmaz, “ Kooperatif yönetimi olarak yaptığımız girişimler sonucunda kredi talebinde bulunan her esnafımıza 275 bin TL'ye kadar kredi kullandırabileceğiz. Nevşehirli bütün esnaf ve sanatkarlarımıza hayırlı ve uğurlu olsun" dedi.  
Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Erdoğan Korkutmaz, 225 bin TL olan kredi limitinin 275 bin TL'ye çıkarıldığını belirtti.

 

 

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Erdoğan Korkutmaz, 225 bin TL olan kredi limitinin 275 bin TL'ye çıkarıldığını belirtti. 

 

Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Erdoğan Korkutmaz, “ Kooperatif yönetimi olarak yaptığımız girişimler sonucunda kredi talebinde bulunan her esnafımıza 275 bin TL'ye kadar kredi kullandırabileceğiz. Nevşehirli bütün esnaf ve sanatkarlarımıza hayırlı ve uğurlu olsun" dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.