Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Başkan Özmen'den örnek davranış

GÜNCEL 26.11.2020 - 14:28, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Başkan Özmen'den örnek davranış

Dünya ve Türkiye'de Korona virüs vakaları artmaya devam ederken, Çin'in ürettiği ve insanlara vurulmaya başlanan aşı tüm insanlığa umut oldu.
  NEVŞEHİR(MHA) Dünya ve Türkiye'de Korona virüs vakaları artmaya devam ederken, Çin'in ürettiği ve insanlara vurulmaya başlanan aşı tüm insanlığa umut oldu.     Nevşehir Pazarcılar Odası Başkanı Selim Özmen, bu aşıyı ilk vurulan sayılı kişiler arasına girdi.     Bu örnek davranışıyla Nevşehir'den söz konusu aşıyı vurulan ilk kişi de olan Nevşehir Pazarcılar Odası Başkanı Selim Özmen, "Bütün insanlık aşı bulunsun diye beklerken, bulunan aşıların güvenli olup olmadığı illaki belirli bir aşamadan geçmesi gerekiyor. Bu aşama 3.faz denemelerde hem halkımızın, hem kendi sağlığımız için fedakarlık yapmak gerektiğini düşündüm. Birde bizler toplum önündeki insanlar olarak topluma örnek olmak istedim. Bu aşının gerekli aşamalardan geçerek insanlığa faydalı olması en büyük temenniniz" diye konuştu.    
Dünya ve Türkiye'de Korona virüs vakaları artmaya devam ederken, Çin'in ürettiği ve insanlara vurulmaya başlanan aşı tüm insanlığa umut oldu.

 

NEVŞEHİR(MHA) Dünya ve Türkiye'de Korona virüs vakaları artmaya devam ederken, Çin'in ürettiği ve insanlara vurulmaya başlanan aşı tüm insanlığa umut oldu.  

 

Nevşehir Pazarcılar Odası Başkanı Selim Özmen, bu aşıyı ilk vurulan sayılı kişiler arasına girdi.  

 

Bu örnek davranışıyla Nevşehir'den söz konusu aşıyı vurulan ilk kişi de olan Nevşehir Pazarcılar Odası Başkanı Selim Özmen, "Bütün insanlık aşı bulunsun diye beklerken, bulunan aşıların güvenli olup olmadığı illaki belirli bir aşamadan geçmesi gerekiyor. Bu aşama 3.faz denemelerde hem halkımızın, hem kendi sağlığımız için fedakarlık yapmak gerektiğini düşündüm. Birde bizler toplum önündeki insanlar olarak topluma örnek olmak istedim. Bu aşının gerekli aşamalardan geçerek insanlığa faydalı olması en büyük temenniniz" diye konuştu.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.