Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Başkan Özmen ilçelerdeki Pazarcı esnaflarını yalnız bırakmıyor

NEVŞEHİR 25.01.2020 - 13:41, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Başkan Özmen ilçelerdeki Pazarcı esnaflarını yalnız bırakmıyor

Nevşehir Pazarcılar Odası Başkanı Selim Özmen ve yönetim kurulu üyeleri ilçelerdeki pazarcı esnaflarının her daim yanında.
NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Pazarcılar Odası Başkanı Selim Özmen ve yönetim kurulu üyeleri ilçelerdeki pazarcı esnaflarının her daim yanında.   Nevşehir ve Ürgüp pazarından sonra Derinkuyu Pazar yerinde esnaflara çorba ikram eden pazarcılar odası Başkanı Selim Özmen ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, ilçe pazarlarındaki esnaflarının da yanında olmaya devam ediyor.   Başkan Özmen, “Gitmediğin yer, dokunmadığın gönül senin değildir diyerek eksi 12 derecede helal rızkının peşinde koşan esnaflarımıza bir nebze faydamız olurumu diyerek bu gün Derinkuyu pazarında idik. Sıcak çorba ikram ederek Gönüllerine dokunmaya çalıştık. Rabbim yar ve yardımcıları olsun” dedi.
Nevşehir Pazarcılar Odası Başkanı Selim Özmen ve yönetim kurulu üyeleri ilçelerdeki pazarcı esnaflarının her daim yanında.

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Pazarcılar Odası Başkanı Selim Özmen ve yönetim kurulu üyeleri ilçelerdeki pazarcı esnaflarının her daim yanında.

 

Nevşehir ve Ürgüp pazarından sonra Derinkuyu Pazar yerinde esnaflara çorba ikram eden pazarcılar odası Başkanı Selim Özmen ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, ilçe pazarlarındaki esnaflarının da yanında olmaya devam ediyor.

 

Başkan Özmen, “Gitmediğin yer, dokunmadığın gönül senin değildir diyerek eksi 12 derecede helal rızkının peşinde koşan esnaflarımıza bir nebze faydamız olurumu diyerek bu gün Derinkuyu pazarında idik. Sıcak çorba ikram ederek Gönüllerine dokunmaya çalıştık. Rabbim yar ve yardımcıları olsun” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.