MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Başkan Pınarbaşı'dan İş adamı Leblebici'ye teşekkür

NEVŞEHİR 02.06.2020 - 12:02, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Başkan Pınarbaşı'dan İş adamı Leblebici'ye teşekkür

Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Mehmet Pınarbaşı, Nevşehir'e iş istihdamı oluşturacak yeni bir işletme daha kazandıran İş İnsanı Muzaffer Leblebici'ye teşekkür etti.
  NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Mehmet Pınarbaşı, Nevşehir'e iş istihdamı oluşturacak yeni bir işletme daha kazandıran İş İnsanı Muzaffer Leblebici'ye teşekkür etti.   Nevşehir'de bir çok alanda ilin ekonomisine, istihdamına çok büyük katkılar sağlayan İş İnsanı Muzaffer Leblebici'nin yaptıklarıyla örnek bir iş insanı olduğunu kaydeden Birlik Başkanı Mehmet Pınarbaşı, "Nevşehir'imizde yıllardır çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren, Nevşehir Spor'umuzun kulüp başkanlığını üstlenen Sayın Muzaffer Leblebici ilimize yeni kazandırdığı tesisle daha takdire şayan bir iş insanlığı sergilemiştir. Kendisine Nevşehir'imize, ilimiz ekonomisine ve istihdamına olan katkılarından dolayı teşekkürlerimizi sunarım" dedi.
Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Mehmet Pınarbaşı, Nevşehir'e iş istihdamı oluşturacak yeni bir işletme daha kazandıran İş İnsanı Muzaffer Leblebici'ye teşekkür etti.

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Mehmet Pınarbaşı, Nevşehir'e iş istihdamı oluşturacak yeni bir işletme daha kazandıran İş İnsanı Muzaffer Leblebici'ye teşekkür etti.

 

Nevşehir'de bir çok alanda ilin ekonomisine, istihdamına çok büyük katkılar sağlayan İş İnsanı Muzaffer Leblebici'nin yaptıklarıyla örnek bir iş insanı olduğunu kaydeden Birlik Başkanı Mehmet Pınarbaşı, "Nevşehir'imizde yıllardır çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren, Nevşehir Spor'umuzun kulüp başkanlığını üstlenen Sayın Muzaffer Leblebici ilimize yeni kazandırdığı tesisle daha takdire şayan bir iş insanlığı sergilemiştir. Kendisine Nevşehir'imize, ilimiz ekonomisine ve istihdamına olan katkılarından dolayı teşekkürlerimizi sunarım" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.