Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Başkan Rasim Arı’dan çalışma alanlarına gece denetimi

NEVŞEHİR 05.08.2019 - 23:20, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Başkan Rasim Arı’dan çalışma alanlarına gece denetimi

Belediye ekiplerinin gece çalışmalarını denetleyen Belediye Başkanı Rasim Arı, Mustafa Parmaksız Caddesinde incelemelerde bulundu.
  Belediye Başkanı Rasim Arı, Nevşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ve Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü tarafından Mustafa Parmaksız Caddesinde gerçekleştirilen altyapı ve üst yapı çalışmalarını inceledi. Arı, burada ilgili birim müdürlerinden çalışmalara ilişkin bilgi aldı. Çalışmalarda görev alan belediye personelleri ile de sohbet ederek işlerinde kolaylıklar dileyen Arı, personele özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.   Belediye personellerinin yoğun mesai ile sürdürdükleri çalışmaların kısa sürede tamamlanması için büyük gayret gösterdiklerini ifade eden Başkan Arı, "Lale Caddemizin 1. Ve 2. Etabı ile birlikte Saatçi Hoca Caddesi’ndeki altyapı ve üstyapı çalışmaları sona erdi. Şimdi tüm gayretimizle Mustafa Parmaksız Caddesini modern altyapı ve üst yapıya kavuşturmak için çalışıyoruz. Bu caddemizdeki 1950'li yıllardan kalan içme suyu hattımızı tamamen yenileyerek bunun yanı sıra burada bulunmayan yağmur suyu hattımızı da çekiyoruz. Şimdi bir yandan yaya kaldırımlarını yaparken bir yandan da sıcak asfalt öncesinde zemin çalışması yapıyoruz." dedi.
Belediye ekiplerinin gece çalışmalarını denetleyen Belediye Başkanı Rasim Arı, Mustafa Parmaksız Caddesinde incelemelerde bulundu.

 

Belediye Başkanı Rasim Arı, Nevşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ve Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü tarafından Mustafa Parmaksız Caddesinde gerçekleştirilen altyapı ve üst yapı çalışmalarını inceledi. Arı, burada ilgili birim müdürlerinden çalışmalara ilişkin bilgi aldı. Çalışmalarda görev alan belediye personelleri ile de sohbet ederek işlerinde kolaylıklar dileyen Arı, personele özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

 

Belediye personellerinin yoğun mesai ile sürdürdükleri çalışmaların kısa sürede tamamlanması için büyük gayret gösterdiklerini ifade eden Başkan Arı, "Lale Caddemizin 1. Ve 2. Etabı ile birlikte Saatçi Hoca Caddesi’ndeki altyapı ve üstyapı çalışmaları sona erdi. Şimdi tüm gayretimizle Mustafa Parmaksız Caddesini modern altyapı ve üst yapıya kavuşturmak için çalışıyoruz. Bu caddemizdeki 1950'li yıllardan kalan içme suyu hattımızı tamamen yenileyerek bunun yanı sıra burada bulunmayan yağmur suyu hattımızı da çekiyoruz. Şimdi bir yandan yaya kaldırımlarını yaparken bir yandan da sıcak asfalt öncesinde zemin çalışması yapıyoruz." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.