Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Başkan Rasim Arı, terminal kavşağında incelemelerde bulundu

NEVŞEHİR 11.08.2019 - 12:23, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Başkan Rasim Arı, terminal kavşağında incelemelerde bulundu

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Aksaray yolu üzerindeki terminal kavşağındaki peyzaj düzenleme çalışmalarını inceledi.
  Belediye Başkanı Rasim Arı, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından Aksaray yolu üzerinde bulunan Terminal Kavşağında incelemelerde bulundu. Başkan Yardımcısı Ersan Erkut’un da eşlik ettiği inceleme sırasında birim müdürlerinden çalışmalara ilişkin bilgiler alan Başkan Arı, peyzaj çalışmaları büyük ölçüde tamamlanan kavşağa bayram sonrasında üzerinde ‘Nevşehir-Kapadokya’ yazan ışıklı bir tabelanın da ekleneceğini kaydetti.   Nevşehir’e daha modern ve yeşil bir görünüm kazandırabilmek için şehirdeki tüm kavşaklarda ve refüjlerde yoğun bir çalışma gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Arı, çalışmaların Kurban Bayramı sonrasında da süreceğini vurguladı.
Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Aksaray yolu üzerindeki terminal kavşağındaki peyzaj düzenleme çalışmalarını inceledi.

 

Belediye Başkanı Rasim Arı, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından Aksaray yolu üzerinde bulunan Terminal Kavşağında incelemelerde bulundu. Başkan Yardımcısı Ersan Erkut’un da eşlik ettiği inceleme sırasında birim müdürlerinden çalışmalara ilişkin bilgiler alan Başkan Arı, peyzaj çalışmaları büyük ölçüde tamamlanan kavşağa bayram sonrasında üzerinde ‘Nevşehir-Kapadokya’ yazan ışıklı bir tabelanın da ekleneceğini kaydetti.

 

Nevşehir’e daha modern ve yeşil bir görünüm kazandırabilmek için şehirdeki tüm kavşaklarda ve refüjlerde yoğun bir çalışma gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Arı, çalışmaların Kurban Bayramı sonrasında da süreceğini vurguladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.