Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Başkan Salaş’ın Ramazan Bayramı Mesajı

NEVŞEHİR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.07.2015 - 10:24, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Başkan Salaş’ın Ramazan Bayramı Mesajı

  Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş, Ramazan Bayramı nedeniyle yayımladığı mesajında, bayramın şehrimize, ülkemize ve tüm insanlığa neşe, zindelik ve mutluluk getirmesini diledi.   Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş, Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımlayarak Nevşehir halkının, ülkemizin ve İslam âleminin bayramını tebrik etti.   NTB Başkanı İbrahim Salaş'ın bayram mesajı şöyle: “Sevgi, kardeşlik ve dayanışma günleri olan Ramazan Bayramı’na erişmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Ülke genelinde tam bir hayır yarışına dönen Ramazan bütünleşmesi ile ne kadar övünsek azdır.   Nevşehir’imizde Ramazan coşkusu her zaman bir başka güzel yaşanır.  Hemşerilerimiz bu Ramazan’da da kutlu ayın esenliğini, insanlığı mutluluğa erdiren manevi atmosferini evlerinde yaşamış, çevrelerinde yaşatmış, sofralarını ve gönüllerini muhtaçlara açmış, Ramazan ayını; dini, sosyal ve kültürel yaşamları için canlı bir dönem haline getirmişlerdir. Şimdi gönül birliği içinde bayramı idrak ediyoruz. Bu güzel beraberlik ve kaynaşma günlerinde komşularımızı, yakınlarımızı, dostlarımızı ziyaret ederek sevindireceğiz. Yoksulların, yetimlerin, çocukların yüzünü güldürmeye devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle hepinizin Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyor, bayramın şehrimize, ülkemize ve tüm insanlığa neşe, zindelik ve mutluluk getirmesini diliyorum.” dedi.  

 
Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş, Ramazan Bayramı nedeniyle yayımladığı mesajında, bayramın şehrimize, ülkemize ve tüm insanlığa neşe, zindelik ve mutluluk getirmesini diledi.
 
Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş, Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımlayarak Nevşehir halkının, ülkemizin ve İslam âleminin bayramını tebrik etti.
 
NTB Başkanı İbrahim Salaş'ın bayram mesajı şöyle: “Sevgi, kardeşlik ve dayanışma günleri olan Ramazan Bayramı’na erişmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Ülke genelinde tam bir hayır yarışına dönen Ramazan bütünleşmesi ile ne kadar övünsek azdır.
 
Nevşehir’imizde Ramazan coşkusu her zaman bir başka güzel yaşanır. 

Hemşerilerimiz bu Ramazan’da da kutlu ayın esenliğini, insanlığı mutluluğa erdiren manevi atmosferini evlerinde yaşamış, çevrelerinde yaşatmış, sofralarını ve gönüllerini muhtaçlara açmış, Ramazan ayını; dini, sosyal ve kültürel yaşamları için canlı bir dönem haline getirmişlerdir. Şimdi gönül birliği içinde bayramı idrak ediyoruz. Bu güzel beraberlik ve kaynaşma günlerinde komşularımızı, yakınlarımızı, dostlarımızı ziyaret ederek sevindireceğiz. Yoksulların, yetimlerin, çocukların yüzünü güldürmeye devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle hepinizin Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyor, bayramın şehrimize, ülkemize ve tüm insanlığa neşe, zindelik ve mutluluk getirmesini diliyorum.” dedi.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.