Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Başkan Savran'a ziyaretler sürüyor

BELEDİYELER 13.02.2021 - 10:26, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Başkan Savran'a ziyaretler sürüyor

Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran’a, nezaket ziyaretleri devam ediyor.
  Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran’a, nezaket ziyaretleri devam ediyor.   Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, son olarak Kapadokya Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu (KAPSİFED) Genel Başkan Habibe Beşer, Bşk. Yrd. Bayram Ekici, Yön. Kur. Üyeleri Şebnem Açıkel ve Ayşe Bilgiç, eski Tatlarin Belediye Başkanı Hilmi Biltekin, Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş ve Meclis Başkanı Mehmet Havalı, Nevşehir Tarım Gıda ve Hayvancılık İl Müdürü Okan Yılmaz, Nevşehir Ticaret İl Müdürü Ahmet Taygurt, SGK İl Müdürü Mehmet Baltacı, İŞKUR İl Müdürü Şinasi İnanıcı, banka müdürleri, Türkiye KAMU-SEN heyeti, Bahçeşehir Koleji yöneticileri, JAKEM Komutanı Albay Ercan Altın, Tabipler Odası yöneticileri, iş insanlarını başkanlık makamında konuk etti.   Belediye Başkanı seçilmesinden dolayı tebrik ziyareti için gelen konuklarıyla sohbet eden Başkan Savran, ziyaretlerde ayrıca Nevşehir Belediyesi’nin hayata geçireceği çeşitli projelere ilişkin istişarelerde bulundu.   Şehirdeki tüm STK, kamu kurum ve kuruluşları ile işbirliğine büyük önem verdiklerini ifade eden Savran, “Hepimizin ortak paydası kuşkusuz Nevşehir’e hizmet etme arzusu. Bu yüzden aynı hedefe doğru hep birlikte yol almak, bizler için de büyük bir kazanç olacaktır.” dedi.   -“Belediye Başkanlarından Ziyaret” Başkan Savran’ı ziyaret edenler arasında Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş, Çalış Belediye Başkanı Kazım Yılmaz ve Nar Belediye Başkanı Süleyman Özçelik’te vardı.   AK Parti’li belediye başkanları Savran’ı yeni görevinden dolayı kutlayarak başarılar diledi.   Belediye başkanlarına teşekkür eden Başkan Savran, “Bu şehir hepimizin ve geleceğe dair önemli işleri istişare edersek daha hızlı ilerleriz. Şehrimize daha iyi hizmet ve yatırımlar gelmesi için hep birlikte mücadele edeceğiz. Nevşehir’i hak ettiği hedeflere birlikte ulaştıracağız” diye konuştu.                 
Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran’a, nezaket ziyaretleri devam ediyor.

 

Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran’a, nezaket ziyaretleri devam ediyor.

 

Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, son olarak Kapadokya Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu (KAPSİFED) Genel Başkan Habibe Beşer, Bşk. Yrd. Bayram Ekici, Yön. Kur. Üyeleri Şebnem Açıkel ve Ayşe Bilgiç, eski Tatlarin Belediye Başkanı Hilmi Biltekin, Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş ve Meclis Başkanı Mehmet Havalı, Nevşehir Tarım Gıda ve Hayvancılık İl Müdürü Okan Yılmaz, Nevşehir Ticaret İl Müdürü Ahmet Taygurt, SGK İl Müdürü Mehmet Baltacı, İŞKUR İl Müdürü Şinasi İnanıcı, banka müdürleri, Türkiye KAMU-SEN heyeti, Bahçeşehir Koleji yöneticileri, JAKEM Komutanı Albay Ercan Altın, Tabipler Odası yöneticileri, iş insanlarını başkanlık makamında konuk etti.

 

Belediye Başkanı seçilmesinden dolayı tebrik ziyareti için gelen konuklarıyla sohbet eden Başkan Savran, ziyaretlerde ayrıca Nevşehir Belediyesi’nin hayata geçireceği çeşitli projelere ilişkin istişarelerde bulundu.

 

Şehirdeki tüm STK, kamu kurum ve kuruluşları ile işbirliğine büyük önem verdiklerini ifade eden Savran, “Hepimizin ortak paydası kuşkusuz Nevşehir’e hizmet etme arzusu. Bu yüzden aynı hedefe doğru hep birlikte yol almak, bizler için de büyük bir kazanç olacaktır.” dedi.

 

-“Belediye Başkanlarından Ziyaret”

Başkan Savran’ı ziyaret edenler arasında Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş, Çalış Belediye Başkanı Kazım Yılmaz ve Nar Belediye Başkanı Süleyman Özçelik’te vardı.

 

AK Parti’li belediye başkanları Savran’ı yeni görevinden dolayı kutlayarak başarılar diledi.

 

Belediye başkanlarına teşekkür eden Başkan Savran, “Bu şehir hepimizin ve geleceğe dair önemli işleri istişare edersek daha hızlı ilerleriz. Şehrimize daha iyi hizmet ve yatırımlar gelmesi için hep birlikte mücadele edeceğiz. Nevşehir’i hak ettiği hedeflere birlikte ulaştıracağız” diye konuştu.

                

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.