MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Başkan Seçen, NEVÜ Yüksek Lisans Mezunu Oldu

GÜNCEL 11.05.2018 - 17:40, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Başkan Seçen, NEVÜ Yüksek Lisans Mezunu Oldu

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Tarih Bölümü Yüksek Lisanstan mezun oldu.
  Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesinde bugün düzenlenen mezuniyet törenin ilk kez Belediye Başkanı olarak katılan Atilla Seçen burada ilkleri yaşadığı için son derece mutlu olduğunu ifade etti. Kendisinin de Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Tarih Bölümü Yüksek Lisans bölümünden bu yıl mezun olacağını ifade eden Belediye Başkanı Seçen okumanın yaşının olmadığını böylelikle göstermiş olduk dedi.   Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen’e mezuniyet plaketini ise Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı verdi.
Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Tarih Bölümü Yüksek Lisanstan mezun oldu.

 

Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesinde bugün düzenlenen mezuniyet törenin ilk kez Belediye Başkanı olarak katılan Atilla Seçen burada ilkleri yaşadığı için son derece mutlu olduğunu ifade etti. Kendisinin de Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Tarih Bölümü Yüksek Lisans bölümünden bu yıl mezun olacağını ifade eden Belediye Başkanı Seçen okumanın yaşının olmadığını böylelikle göstermiş olduk dedi.

 

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen’e mezuniyet plaketini ise Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.