MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Başkan Seçen, Sorunlara Yerinde Çözüm Üretiyor

GÜNCEL 11.07.2018 - 14:02, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Başkan Seçen, Sorunlara Yerinde Çözüm Üretiyor

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, sosyal yaşam alanlarında ortaya çıkan sorunları yerinde inceliyor ve çözüm önerilerini geliştiriyor.
  Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, sosyal yaşam alanlarında ortaya çıkan sorunları yerinde inceliyor ve çözüm önerilerini geliştiriyor.   Yoğun çalışma programına karşın, vatandaşların toplu yaşam merkezlerinde karşılaştıkları sorunlara ilişkin olarak ,yerinde tespit etmek amacıyla beraberinde Park ve Bahçeler Müdürlüğü ve Fen İşleri Müdürlüğü birimlerinin yöneticileri ile birlikte bugün Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’ne gelen Belediye Başkanı Atilla Seçen, vatandaşların ilgisi ile karşılaşıyor.   Mehmet Akif Ersoy Mahallesi yeni TOKİ bloklarının bulunduğu alanda karşılaşılan sorunları yerinde tespit eden Belediye Başkanı Atilla Seçen, TOKİ 1. Etap Vaiz Mehmet Yılmaz Hoca Camiinde devam eden Yaz Kursuna katılan öğrencilerle de bir araya geldi. Düzenlenen eğitimlerle ilgili olarak Camii imam-hatibi Hasan Yüksel’ den bilgiler de alan Belediye Başkanı Atilla Seçen, öğrencilere başarılar dileğinde bulundu ve onlar ile fotoğraf çektirdi.   TOKİ blok yöneticilerinin yanı sıra vatandaşlarında hazır bulunduğu inceleme ziyaretleri sırasında, TOKİ 2. Etap Camiinin altından başlayıp, 2. Etap başlangıcına kadar olan alandaki derede ıslah amaçlı çalışmaların yapılmasının zorunlu hale geldiğini dile getiren Belediye Başkanı Seçen,bu konuda birim yöneticilerine sorununun çözümüne yönelik talimat verdi.   Bölge halkının yol ve çevre düzenlemesine yönelik isteklerini de değerlendiren Belediye Başkanı Atilla Seçen, daha sonra Mehmet Akif Ersoy Konağı’na geçerek burada dinlenen vatandaşlarla da bir süre görüştü ve gerçekleştirilen tespit çalışmalarına ilişkin olarak Belediye hizmet birim yöneticileri ve TOKİ blok sorumlularının da katılımı ile bir toplantı düzenleyerek yapılması gerekli işlemlere ilişkin görüş alışverişinde bulundu.   Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen daha sonra Yeni Sanayi Sitesinde gezi ve incelemelerde bulundu. Seçen, sanayi esnaflarının Yeni Sanayi Sitesi girişinde bulunan yeşil alanın etkin bir şekilde değerlendirilmesi yönündeki isteklerini, Nevşehir Belediyesi birim yöneticileri ile de görüştü. Seçen bu alanın gerek sanayi esnafları ve gerekse sanayiye gelen vatandaşların ortaklaşa kullanabilecekleri daha modern bir alan haline gelmesi yönünde de çalışmaların en kısa süre içerisinde başlatılacağı sözü verdi.
Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, sosyal yaşam alanlarında ortaya çıkan sorunları yerinde inceliyor ve çözüm önerilerini geliştiriyor.

 

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, sosyal yaşam alanlarında ortaya çıkan sorunları yerinde inceliyor ve çözüm önerilerini geliştiriyor.

 

Yoğun çalışma programına karşın, vatandaşların toplu yaşam merkezlerinde karşılaştıkları sorunlara ilişkin olarak ,yerinde tespit etmek amacıyla beraberinde Park ve Bahçeler Müdürlüğü ve Fen İşleri Müdürlüğü birimlerinin yöneticileri ile birlikte bugün Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’ne gelen Belediye Başkanı Atilla Seçen, vatandaşların ilgisi ile karşılaşıyor.

 

Mehmet Akif Ersoy Mahallesi yeni TOKİ bloklarının bulunduğu alanda karşılaşılan sorunları yerinde tespit eden Belediye Başkanı Atilla Seçen, TOKİ 1. Etap Vaiz Mehmet Yılmaz Hoca Camiinde devam eden Yaz Kursuna katılan öğrencilerle de bir araya geldi. Düzenlenen eğitimlerle ilgili olarak Camii imam-hatibi Hasan Yüksel’ den bilgiler de alan Belediye Başkanı Atilla Seçen, öğrencilere başarılar dileğinde bulundu ve onlar ile fotoğraf çektirdi.

 

TOKİ blok yöneticilerinin yanı sıra vatandaşlarında hazır bulunduğu inceleme ziyaretleri sırasında, TOKİ 2. Etap Camiinin altından başlayıp, 2. Etap başlangıcına kadar olan alandaki derede ıslah amaçlı çalışmaların yapılmasının zorunlu hale geldiğini dile getiren Belediye Başkanı Seçen,bu konuda birim yöneticilerine sorununun çözümüne yönelik talimat verdi.

 

Bölge halkının yol ve çevre düzenlemesine yönelik isteklerini de değerlendiren Belediye Başkanı Atilla Seçen, daha sonra Mehmet Akif Ersoy Konağı’na geçerek burada dinlenen vatandaşlarla da bir süre görüştü ve gerçekleştirilen tespit çalışmalarına ilişkin olarak Belediye hizmet birim yöneticileri ve TOKİ blok sorumlularının da katılımı ile bir toplantı düzenleyerek yapılması gerekli işlemlere ilişkin görüş alışverişinde bulundu.

 

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen daha sonra Yeni Sanayi Sitesinde gezi ve incelemelerde bulundu. Seçen, sanayi esnaflarının Yeni Sanayi Sitesi girişinde bulunan yeşil alanın etkin bir şekilde değerlendirilmesi yönündeki isteklerini, Nevşehir Belediyesi birim yöneticileri ile de görüştü. Seçen bu alanın gerek sanayi esnafları ve gerekse sanayiye gelen vatandaşların ortaklaşa kullanabilecekleri daha modern bir alan haline gelmesi yönünde de çalışmaların en kısa süre içerisinde başlatılacağı sözü verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.