MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Başkan Seçen, taziye mesajı yayımladı

NEVŞEHİR 15.11.2018 - 14:14, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Başkan Seçen, taziye mesajı yayımladı

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, Fevzi Çakmak Caddesi üzerinde dün akşam saatlerinde yaşanan iş kazasında hayatını kaybeden Mehmet Uymaz için taziye mesajı yayınladı.
  Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, Fevzi Çakmak Caddesi üzerinde dün akşam saatlerinde yaşanan iş kazasında hayatını kaybeden Mehmet Uymaz için taziye mesajı yayınladı. Belediye Başkan Seçen, merhum Mehmet Uymaz’ ın da cenaze namazına katılarak Uymaz ailesine ve yakınlarına baş sağılığı dileğinde bulundu.   Dün akşam saatlerinde Fevzi Çakmak Caddesi üzerindeki yol düzenleme çalışmalarının tamamlanmasının ardından , alandaki görevini tamamladıktan sonra araç parkına gitmek üzere Makine İşletme Müdürlüğü’ne seyir halinde olan Greyderin altında kalarak hayatını kaybeden Mehmet Uymaz’ın vefatından duyduğu üzüntüyü mesajında dile getiren Belediye Başkanı Atilla Seçen merhuma yüce Allah’ dan rahmet, geride bıraktığı ailesine Sabr-ı Cemil diledi.   Seçen, yaşanan iş kazası ile ilgili olarak ,emniyet ekiplerinin tahkikatının yanı sıra Nevşehir Belediyesi tarafından idari soruşturmanın başlatıldığını ifade etti.   Bu arada Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, yaşanan iş kazası sonrasında vefat eden Mehmet Uymaz’ın Alibey Camiinde kılınan cenaze namazına katıldı. Seçen burada da acılı aileye ve yakınlarına başsağlığı dileğinde bulundu.
Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, Fevzi Çakmak Caddesi üzerinde dün akşam saatlerinde yaşanan iş kazasında hayatını kaybeden Mehmet Uymaz için taziye mesajı yayınladı.

 

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, Fevzi Çakmak Caddesi üzerinde dün akşam saatlerinde yaşanan iş kazasında hayatını kaybeden Mehmet Uymaz için taziye mesajı yayınladı. Belediye Başkan Seçen, merhum Mehmet Uymaz’ ın da cenaze namazına katılarak Uymaz ailesine ve yakınlarına baş sağılığı dileğinde bulundu.

 

Dün akşam saatlerinde Fevzi Çakmak Caddesi üzerindeki yol düzenleme çalışmalarının tamamlanmasının ardından , alandaki görevini tamamladıktan sonra araç parkına gitmek üzere Makine İşletme Müdürlüğü’ne seyir halinde olan Greyderin altında kalarak hayatını kaybeden Mehmet Uymaz’ın vefatından duyduğu üzüntüyü mesajında dile getiren Belediye Başkanı Atilla Seçen merhuma yüce Allah’ dan rahmet, geride bıraktığı ailesine Sabr-ı Cemil diledi.

 

Seçen, yaşanan iş kazası ile ilgili olarak ,emniyet ekiplerinin tahkikatının yanı sıra Nevşehir Belediyesi tarafından idari soruşturmanın başlatıldığını ifade etti.

 

Bu arada Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, yaşanan iş kazası sonrasında vefat eden Mehmet Uymaz’ın Alibey Camiinde kılınan cenaze namazına katıldı. Seçen burada da acılı aileye ve yakınlarına başsağlığı dileğinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.