MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Başkan Süslü'den 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü mesajı

GÜNCEL 10.01.2021 - 13:02, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Başkan Süslü'den 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü mesajı

Uçhisar Belediye Başkanı Osman Süslü 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
  Uçhisar Belediye Başkanı  Osman Süslü 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Osman Süslü yayımladığı mesajında: “Halkın, tarafsız, doğru, ilkeli ve eksiksiz haber akışıyla bilgilendirilmesi şeffaf ve demokratik toplum olmanın başlıca şartlarından biridir. Sosyal medya ve internet haberciliğinde yaşanan hızlı gelişmeyle birlikte teknolojinin yakından takip edilmesi gereklidir ancak bu mecrada doğru ve tarafsız habercilik her zamankinden daha önemli hale gelmiştir. Halkımızın doğru ve tarafsız bilgilerle gelişmelerden haberdar edilmesi, bilinçli bir toplumun da vazgeçilmez şartıdır. Bu vesileyle Topluma haber aktarımını sağlamak adına gece gündüz demeden, mesai mefhumu gözetmeksizin canla başla ve büyük bir özveri ile çalışan tüm basın mensuplarının ’10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü tebrik ediyor, aileleriyle birlikte sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum" ifadelerinde bulundu.
Uçhisar Belediye Başkanı Osman Süslü 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

 

Uçhisar Belediye Başkanı  Osman Süslü 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.


Başkan Osman Süslü yayımladığı mesajında: “Halkın, tarafsız, doğru, ilkeli ve eksiksiz haber akışıyla bilgilendirilmesi şeffaf ve demokratik toplum olmanın başlıca şartlarından biridir. Sosyal medya ve internet haberciliğinde yaşanan hızlı gelişmeyle birlikte teknolojinin yakından takip edilmesi gereklidir ancak bu mecrada doğru ve tarafsız habercilik her zamankinden daha önemli hale gelmiştir. Halkımızın doğru ve tarafsız bilgilerle gelişmelerden haberdar edilmesi, bilinçli bir toplumun da vazgeçilmez şartıdır.
Bu vesileyle Topluma haber aktarımını sağlamak adına gece gündüz demeden, mesai mefhumu gözetmeksizin canla başla ve büyük bir özveri ile çalışan tüm basın mensuplarının ’10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü tebrik ediyor, aileleriyle birlikte sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum" ifadelerinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.