Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Başkan Süslü'den Uçhisar halkına önemli çağrı

İLÇELER 18.11.2021 - 11:21, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Başkan Süslü'den Uçhisar halkına önemli çağrı

Uçhisar Belediye Başkanı Osman Süslü, kasabada doğalgazın en kısa zamanda kullanımına geçilebilmesi için kasaba halkının bir an önce doğalgaz abonelik işlemlerinin tamamlanması gerektiğine dikkat çekti.
    NEVŞEHİR(MHA) Uçhisar Belediye Başkanı Osman Süslü, kasabada doğalgazın en kısa zamanda kullanımına geçilebilmesi için kasaba halkının bir an önce doğalgaz abonelik işlemlerinin tamamlanması gerektiğine dikkat çekti.    Henüz doğalgaz aboneliklerini yaptırmayan kasabalıların bir an önce belediyeye başvuruda bulunarak işlemlerini yaptırmaları çağrısında bulunan Uçhisar Belediye Başkanı Osman Süslü, "Kıymetli Uçhisar'lı vatandaşlarım. Bir an önce doğalgaz kullanabilmek için, çalışma yapılan sokaklarda, parsellerde bulunan hanelerin doğalgaz aboneliklerini belediyemize gelerek ivedilikle yaptırmaları gerekmektedir. Doğalgaz siz kıymetli Uçhisar'lı hemşehrilerime hayırlı olsun" ifadelerinde bulundu. 
Uçhisar Belediye Başkanı Osman Süslü, kasabada doğalgazın en kısa zamanda kullanımına geçilebilmesi için kasaba halkının bir an önce doğalgaz abonelik işlemlerinin tamamlanması gerektiğine dikkat çekti.

 

 

NEVŞEHİR(MHA) Uçhisar Belediye Başkanı Osman Süslü, kasabada doğalgazın en kısa zamanda kullanımına geçilebilmesi için kasaba halkının bir an önce doğalgaz abonelik işlemlerinin tamamlanması gerektiğine dikkat çekti. 

 

Henüz doğalgaz aboneliklerini yaptırmayan kasabalıların bir an önce belediyeye başvuruda bulunarak işlemlerini yaptırmaları çağrısında bulunan Uçhisar Belediye Başkanı Osman Süslü, "Kıymetli Uçhisar'lı vatandaşlarım. Bir an önce doğalgaz kullanabilmek için, çalışma yapılan sokaklarda, parsellerde bulunan hanelerin doğalgaz aboneliklerini belediyemize gelerek ivedilikle yaptırmaları gerekmektedir. Doğalgaz siz kıymetli Uçhisar'lı hemşehrilerime hayırlı olsun" ifadelerinde bulundu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.