Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Başkan Süslü halkla iç içe

İLÇELER 26.08.2019 - 12:30, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Başkan Süslü halkla iç içe

AK Partili Uçhisar Belediye Başkanı Osman Süslü, göreve seçildiği günden bu yana fırsat buldukça halkla iç içe olmaya gayret gösteriyor.
  NEVŞEHİR(MHA) AK Partili Uçhisar Belediye Başkanı Osman Süslü, göreve seçildiği günden bu yana fırsat buldukça halkla iç içe olmaya gayret gösteriyor.   Oldukça yoğun geçen belediye çalışmalarının yanı sıra mesai mefhumu olmaksızın Uçhisar halkının sorunlarını dinleyip, çözüm üretme gayretinde olan Uçhisar belediye başkanı Süslü, belediyenin kapılarını tamamen kasaba sakinlerine açmış durumda.  Sık sık kasabalı esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelip daha yaşanılabilir bir Uçhisar’ı hep birlikte oluşturmak için var gücüyle çalışan Başkan Süslü, halkın öneri, beklenti ve şikayetlerini de bu ziyaretlerde bire bir vatandaştan dinliyor.  
AK Partili Uçhisar Belediye Başkanı Osman Süslü, göreve seçildiği günden bu yana fırsat buldukça halkla iç içe olmaya gayret gösteriyor.

 

NEVŞEHİR(MHA) AK Partili Uçhisar Belediye Başkanı Osman Süslü, göreve seçildiği günden bu yana fırsat buldukça halkla iç içe olmaya gayret gösteriyor.

 
Oldukça yoğun geçen belediye çalışmalarının yanı sıra mesai mefhumu olmaksızın Uçhisar halkının sorunlarını dinleyip, çözüm üretme gayretinde olan Uçhisar belediye başkanı Süslü, belediyenin kapılarını tamamen kasaba sakinlerine açmış durumda. 
Sık sık kasabalı esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelip daha yaşanılabilir bir Uçhisar’ı hep birlikte oluşturmak için var gücüyle çalışan Başkan Süslü, halkın öneri, beklenti ve şikayetlerini de bu ziyaretlerde bire bir vatandaştan dinliyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.