MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Başkan Süslü'nün düğün heyecanı

GÜNCEL 28.08.2020 - 16:35, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Başkan Süslü'nün düğün heyecanı

Nevşehir Merkeze bağlı Uçhisar beldesinin başarılı belediye başkanı Osman Süslü hafta sonunda düğün heyecanı yaşıyor.
  NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Merkeze bağlı Uçhisar beldesinin başarılı belediye başkanı Osman Süslü hafta sonunda düğün heyecanı yaşıyor.     Oğlu A. Rauf Süslü ve Nurgül Ustaoğlu çiftinin düğün heyecanını yaşayan başkan Süslü, hafta sonunda Uçhisar ve Nevşehir eşrafından önemli misafirlerini de ağırlayacak.     Bizlerde Başkan Osman Süslü ve ailesinin bu heyecanlı ve bir o kadar mutlu gününü kutluyor, Nurgül & A. Rauf çiftine bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.  
Nevşehir Merkeze bağlı Uçhisar beldesinin başarılı belediye başkanı Osman Süslü hafta sonunda düğün heyecanı yaşıyor.

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Merkeze bağlı Uçhisar beldesinin başarılı belediye başkanı Osman Süslü hafta sonunda düğün heyecanı yaşıyor.  

 

Oğlu A. Rauf Süslü ve Nurgül Ustaoğlu çiftinin düğün heyecanını yaşayan başkan Süslü, hafta sonunda Uçhisar ve Nevşehir eşrafından önemli misafirlerini de ağırlayacak.  

 

Bizlerde Başkan Osman Süslü ve ailesinin bu heyecanlı ve bir o kadar mutlu gününü kutluyor, Nurgül & A. Rauf çiftine bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.