Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Başkan Türker, alçak saldırıyı kınadı

NEVŞEHİR 26.09.2019 - 11:39, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Başkan Türker, alçak saldırıyı kınadı

Nevşehir Ülkü Ocakları Başkanı Ali Türker, Şırnak İl Başkanlığı'na yönelik hain terör örgütü pkk tarafından yapılan alçak saldırıyı kınadı.
  Nevşehir Ülkü Ocakları Başkanı Ali Türker, Şırnak İl Başkanlığı'na yönelik hain terör örgütü pkk tarafından yapılan alçak saldırıyı kınadı.   Şırnak İl Başkanı Nusret Özdemir ve teşkilatına büyük geçmiş olsun dileklerini ileten Başkan Türker, “pkklı o hainlerin ölüsü de dirisi de leştir” ifadelerini kullandı.     Başkan Ali Türker’in mesajı şu şekilde; “Milliyetçi Hareket Partisi Şırnak İl Başkanlığı'na yönelik hain terör örgütü pkk tarafından yapılan alçak saldırıyı şiddet ve nefretle kınıyorum. Nusret Özdemir Başkana ve teşkilatımıza geçmiş olsun dileklerimi iletirken, Kutlu Hareketimizde daima birlikte yürüyeceğimizi yineliyorum.   Bu Kutlu Harekete yillarca fetö, dhkpc, pkk, pyd, kck, deaş ve bunlar gibi bir sürü 'alfabemizde kullanmadıkları harf kalmayan' terör örgütleri  saldırdı, 'harfleri' tükendi ama Milliyetçi Hareket'ten toz kaldıramadı. Biliyoruz ki, karşımıza geçen ve Türk Milliyetçilerine saldıranlar aynı çanağın yalayıcısıdır. Türk Milleti ve Milliyetçileri ilelebet payidar kalacak, her bir terör unsuru yok olup gidecektir. "Biz ölürsek şehit, kalırsak gazi" maneviyatımızla biat ettik. Lakin basının 'karşıt gurup' diye masumca dönem dönem bahsettiği aşağılık teröristlerin ölüsü de dirisi de leştir, kalleştir. Yaşasın Türk-İslam Turan Ülküsü, yaşasın Kutlu Dava, Yaşasın Milliyetçi Hareket!”                                                                                                                                                               
Nevşehir Ülkü Ocakları Başkanı Ali Türker, Şırnak İl Başkanlığı'na yönelik hain terör örgütü pkk tarafından yapılan alçak saldırıyı kınadı.

 

Nevşehir Ülkü Ocakları Başkanı Ali Türker, Şırnak İl Başkanlığı'na yönelik hain terör örgütü pkk tarafından yapılan alçak saldırıyı kınadı.

 

Şırnak İl Başkanı Nusret Özdemir ve teşkilatına büyük geçmiş olsun dileklerini ileten Başkan Türker, “pkklı o hainlerin ölüsü de dirisi de leştir” ifadelerini kullandı.  

 

Başkan Ali Türker’in mesajı şu şekilde; “Milliyetçi Hareket Partisi Şırnak İl Başkanlığı'na yönelik hain terör örgütü pkk tarafından yapılan alçak saldırıyı şiddet ve nefretle kınıyorum. Nusret Özdemir Başkana ve teşkilatımıza geçmiş olsun dileklerimi iletirken, Kutlu Hareketimizde daima birlikte yürüyeceğimizi yineliyorum.

 

Bu Kutlu Harekete yillarca fetö, dhkpc, pkk, pyd, kck, deaş ve bunlar gibi bir sürü 'alfabemizde kullanmadıkları harf kalmayan' terör örgütleri  saldırdı, 'harfleri' tükendi ama Milliyetçi Hareket'ten toz kaldıramadı. Biliyoruz ki, karşımıza geçen ve Türk Milliyetçilerine saldıranlar aynı çanağın yalayıcısıdır. Türk Milleti ve Milliyetçileri ilelebet payidar kalacak, her bir terör unsuru yok olup gidecektir. "Biz ölürsek şehit, kalırsak gazi" maneviyatımızla biat ettik. Lakin basının 'karşıt gurup' diye masumca dönem dönem bahsettiği aşağılık teröristlerin ölüsü de dirisi de leştir, kalleştir. Yaşasın Türk-İslam Turan Ülküsü, yaşasın Kutlu Dava, Yaşasın Milliyetçi Hareket!” 

                                                                                                                                                             

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.