MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Başkan Ünver’e Tekrar Oy Verirmisiniz? Sorusuna Vatandaş Cevap Verdi % 69.7 Evet

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.10.2013 - 13:14, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Başkan Ünver’e Tekrar Oy Verirmisiniz? Sorusuna Vatandaş Cevap Verdi % 69.7 Evet

Ak Parti Genel Merkezi kaynaklı edindiğimiz bilgilere göre Nevşehir’de çok geniş kapsamlı bir anket yapıldı. Ankette Nevşehir belediyesinin şu ana kadar yaptığı çalışmalarından tutunda, bundan sonraki süreçte halkın Nevşehir’de belediyeden beklentilerine kadar çok sayıda soru vatandaşa yöneltildi. İşte o sorulardan ve en can alıcılarından ikisine vatandaşın verdiği cevap oldukça manidar. Zira, Başkan Ünver’in aday olup olamayacağını kamuoyunda çeşitli çevrelerde tartıştırmak isteyenlere de Ak Parti genel merkezinin yaptığı anket sonuçları adeta şamar gibi iniyor. Bu arada ankette bir başka soru ise Partili, Partisiz Nevşehir belediye Başkanı Hasan Ünver’e oy verir misiniz sorusu idi. Bu soruya ise ankete katılanların % 58.6’sı evet cevabını verdi. Bu anket sonuçlarına bakıldığında ise Başkan Ünver’in 10 yıla yakın süredir yaptığı çalışmaların partili partisiz büyük bir çoğunluğun desteğini aldığı gözleniyor. Ünver, “Siyasi Nezaket Gereği Açıklamıyorum” Ak Parti Genel Merkezinin ilimizde yaptırdığı anket sonuçlarının da ortaya koyduğu gibi Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver ve Nevşehir belediyesinin çalışmalarından memnuniyet yüzdesi oldukça yüksek. Peki Ünver tekrar aday olacak mı?. Bu soruyu kendisine bizzat sorduğumuz Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver çok kısa ifadelerle konuştu. Ünver, “Halen yürütmekte olduğum ve her zaman söylediğim gibi bulunmaktan büyük onur ve gurur duyduğum Nevşehir belediye başkanlığına aday olup olmamam konusunda tabi ki bir kararım oluşmuş durumda. Ama siyasi nezaket gereği şu an bu konuda herhangi bir açıklama yapamam” dedi. Teşkilatlarda Ünver’e Destek Edinilen bilgilere göre; Ak Parti genel merkezinin yaptırdığı ankette halkın büyük bir çoğunluğunun yeniden aday olmasına ve yeniden göreve seçilmesine destek verdiği Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’e Ak Partili teşkilatlarda çok büyük oranda destek. Zira; Yerel Yönetimlerden sorumlu Ak Parti Genel Başkan Yardımcısının Nevşehir’le ilgili teşkilat içerisinde yaptığı çalışmada da teşkilatların % 100’ünün Ünver’e destek olduğu bildiriliyor. Ünver’in İsmi Adaylığı Kesin Olanların Arasında Geçtiğimiz günlerde birçok ulusal internet sitesinde ve basın yayın organlarında yayınlanan haberde de görüldüğü üzere Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’in ismi adaylığı kesin 9 isim arasında. Bu isimlerin başında ise İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın yanı sıra 5 büyükşehir belediye başkanının isimleri ve 3 ilin mevcut belediye başkanlarının da adları yer alıyor. Ak Parti genel merkezinden alınan bilgilere dayandırılan söz konusu haberde İstanbul, Ankara, Konya, Kayseri, Gaziantep ve Hatay gibi büyükşehirlerin belediye başkanlarının yanı sıra Nevşehir, Kırşehir ve Rize illerinin mevcut belediye başkanlarının adaylıklarının kesin olduğu belirtiliyor. 
Ak Parti Genel Merkezi kaynaklı edindiğimiz bilgilere göre Nevşehir’de çok geniş kapsamlı bir anket yapıldı. Ankette Nevşehir belediyesinin şu ana kadar yaptığı çalışmalarından tutunda, bundan sonraki süreçte halkın Nevşehir’de belediyeden beklentilerine kadar çok sayıda soru vatandaşa yöneltildi.
İşte o sorulardan ve en can alıcılarından ikisine vatandaşın verdiği cevap oldukça manidar. Zira, Başkan Ünver’in aday olup olamayacağını kamuoyunda çeşitli çevrelerde tartıştırmak isteyenlere de Ak Parti genel merkezinin yaptığı anket sonuçları adeta şamar gibi iniyor.
Bu arada ankette bir başka soru ise Partili, Partisiz Nevşehir belediye Başkanı Hasan Ünver’e oy verir misiniz sorusu idi. Bu soruya ise ankete katılanların % 58.6’sı evet cevabını verdi.
Bu anket sonuçlarına bakıldığında ise Başkan Ünver’in 10 yıla yakın süredir yaptığı çalışmaların partili partisiz büyük bir çoğunluğun desteğini aldığı gözleniyor.
Ünver, “Siyasi Nezaket Gereği Açıklamıyorum”
Ak Parti Genel Merkezinin ilimizde yaptırdığı anket sonuçlarının da ortaya koyduğu gibi Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver ve Nevşehir belediyesinin çalışmalarından memnuniyet yüzdesi oldukça yüksek. Peki Ünver tekrar aday olacak mı?.
Bu soruyu kendisine bizzat sorduğumuz Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver çok kısa ifadelerle konuştu.
Ünver, “Halen yürütmekte olduğum ve her zaman söylediğim gibi bulunmaktan büyük onur ve gurur duyduğum Nevşehir belediye başkanlığına aday olup olmamam konusunda tabi ki bir kararım oluşmuş durumda. Ama siyasi nezaket gereği şu an bu konuda herhangi bir açıklama yapamam” dedi.
Teşkilatlarda Ünver’e Destek
Edinilen bilgilere göre; Ak Parti genel merkezinin yaptırdığı ankette halkın büyük bir çoğunluğunun yeniden aday olmasına ve yeniden göreve seçilmesine destek verdiği Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’e Ak Partili teşkilatlarda çok büyük oranda destek.
Zira; Yerel Yönetimlerden sorumlu Ak Parti Genel Başkan Yardımcısının Nevşehir’le ilgili teşkilat içerisinde yaptığı çalışmada da teşkilatların % 100’ünün Ünver’e destek olduğu bildiriliyor.
Ünver’in İsmi Adaylığı Kesin Olanların Arasında
Geçtiğimiz günlerde birçok ulusal internet sitesinde ve basın yayın organlarında yayınlanan haberde de görüldüğü üzere Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’in ismi adaylığı kesin 9 isim arasında.
Bu isimlerin başında ise İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın yanı sıra 5 büyükşehir belediye başkanının isimleri ve 3 ilin mevcut belediye başkanlarının da adları yer alıyor.
Ak Parti genel merkezinden alınan bilgilere dayandırılan söz konusu haberde İstanbul, Ankara, Konya, Kayseri, Gaziantep ve Hatay gibi büyükşehirlerin belediye başkanlarının yanı sıra Nevşehir, Kırşehir ve Rize illerinin mevcut belediye başkanlarının adaylıklarının kesin olduğu belirtiliyor. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.