MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Başkan Yanar'a dur durak yok

SİYASET 07.02.2020 - 13:26, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Başkan Yanar'a dur durak yok

AK Parti İl Başkanı M. Rauf Yanar, sanki yarın seçim varmış gibi çalışmaya, gönüllere dokunmaya devam ediyor.
NEVŞEHİR(MHA) AK Parti İl Başkanı M. Rauf Yanar, sanki yarın seçim varmış gibi çalışmaya, gönüllere dokunmaya devam ediyor.   Geçmiş dönem yönetim kurulu üyeleri Caner Kesal, Kemal Tütüncü, İbrahim İlalan ve Geçmiş dönem Belediye Meclis üyesi Şadan Özleşen’i ziyaret edip istişarelerde bulunanan AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, bir başka ziyaretinde ise İl Başkan yardımcıları ile birlikte Terziler Odası Başkanı Habil Demirbilek, Kervansaray Dernek Başkanı Mustafa Teke ve Kahveciler Odası Başkanı Necati Daşlıca’yı ziyaret ederek, istişarelerde bulundu.  
AK Parti İl Başkanı M. Rauf Yanar, sanki yarın seçim varmış gibi çalışmaya, gönüllere dokunmaya devam ediyor.

NEVŞEHİR(MHA) AK Parti İl Başkanı M. Rauf Yanar, sanki yarın seçim varmış gibi çalışmaya, gönüllere dokunmaya devam ediyor.

 

Geçmiş dönem yönetim kurulu üyeleri Caner Kesal, Kemal Tütüncü, İbrahim İlalan ve Geçmiş dönem Belediye Meclis üyesi Şadan Özleşen’i ziyaret edip istişarelerde bulunanan AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, bir başka ziyaretinde ise İl Başkan yardımcıları ile birlikte Terziler Odası Başkanı Habil Demirbilek, Kervansaray Dernek Başkanı Mustafa Teke ve Kahveciler Odası Başkanı Necati Daşlıca’yı ziyaret ederek, istişarelerde bulundu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.