Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Başkan Yanar bu kez Kasaplar Çarşısındaydı

NEVŞEHİR 19.02.2020 - 12:56, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Başkan Yanar bu kez Kasaplar Çarşısındaydı

İlçe kongreleri sürecine giren AK Parti’de il başkanı M. Rauf Yanar, halkın nabzını tutmaya devam ediyor.
NEVŞEHİR(MHA) İlçe kongreleri sürecine giren AK Parti’de il başkanı M. Rauf Yanar, halkın nabzını tutmaya devam ediyor.   Nevşehir Merkez Kasaplar Çarşısı ve civarındaki esnafları ziyaret eden Başkan Yanar, “Siyasetin yoğun gündemi arasından sıyrılıp esnaflarımızla ve çarşıda karşılaştığımız hemşerilerimiz ile hasbihal ediyoruz. Şehrimize daha fazla nasıl hizmet edebilirizin istişaresi içerisindeyiz” yorumunda bulundu.
İlçe kongreleri sürecine giren AK Parti’de il başkanı M. Rauf Yanar, halkın nabzını tutmaya devam ediyor.

NEVŞEHİR(MHA) İlçe kongreleri sürecine giren AK Parti’de il başkanı M. Rauf Yanar, halkın nabzını tutmaya devam ediyor.

 

Nevşehir Merkez Kasaplar Çarşısı ve civarındaki esnafları ziyaret eden Başkan Yanar, “Siyasetin yoğun gündemi arasından sıyrılıp esnaflarımızla ve çarşıda karşılaştığımız hemşerilerimiz ile hasbihal ediyoruz. Şehrimize daha fazla nasıl hizmet edebilirizin istişaresi içerisindeyiz” yorumunda bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.