MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Başkan Yanar çalışmalara devam ediyor

SİYASET 26.10.2020 - 13:23, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Başkan Yanar çalışmalara devam ediyor

AK Parti İl Başkanı M. Rauf Yanar, sanki yarın seçim varmışçasına çalışmaya devam ediyor.
  NEVŞEHİR(MHA) AK Parti İl Başkanı M. Rauf Yanar, sanki yarın seçim varmışçasına çalışmaya devam ediyor.   Hafta sonunda çocuklarıyla Nevşehir Belediyesinin düzenlediği Uçurtma şenliğinde kendiside çocukluk günlerine dönüp uçurtma uçuran Nevşehir siyasetinin en renkli isimlerinden olan AK Parti İl Başkanı M. Rauf Yanar, fırsat buldukça dükkan dükkan gezip Nevşehir esnafının sorunlarını, taleplerini dinlemeye de devam ediyor.   Merkez ilçe başkanı Ferit Yiğitarslan ve Gençlik Kolları Başkanı Furkan Türker'in de eşlik ettiği başkan Yanar, seçimden seçime değil her an halkın içerisindeyiz mesajı vermeye devam ediyor.
AK Parti İl Başkanı M. Rauf Yanar, sanki yarın seçim varmışçasına çalışmaya devam ediyor.

 

NEVŞEHİR(MHA) AK Parti İl Başkanı M. Rauf Yanar, sanki yarın seçim varmışçasına çalışmaya devam ediyor.

 

Hafta sonunda çocuklarıyla Nevşehir Belediyesinin düzenlediği Uçurtma şenliğinde kendiside çocukluk günlerine dönüp uçurtma uçuran Nevşehir siyasetinin en renkli isimlerinden olan AK Parti İl Başkanı M. Rauf Yanar, fırsat buldukça dükkan dükkan gezip Nevşehir esnafının sorunlarını, taleplerini dinlemeye de devam ediyor.

 

Merkez ilçe başkanı Ferit Yiğitarslan ve Gençlik Kolları Başkanı Furkan Türker'in de eşlik ettiği başkan Yanar, seçimden seçime değil her an halkın içerisindeyiz mesajı vermeye devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.