Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Başkan Yanar'ın STK ziyaretleri sürüyor

SİYASET 14.11.2020 - 12:21, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Başkan Yanar'ın STK ziyaretleri sürüyor

AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar bir yandan ilçe teşkilatları ve esnaf ziyaretlerini sürdürürken diğer yandan da sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ediyor.
  NEVŞEHİR(MHA) AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar bir yandan ilçe teşkilatları ve esnaf ziyaretlerini sürdürürken diğer yandan da sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ediyor.   Beraberindeki yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Nevşehir Fırıncılar Odası Başkanı Mustafa Dipici ve Muhasebeciler Odası Başkanı Şerafettin Arslan'ı ziyaret eden AK Parti İl Başkanı M. Rauf Yanar, her iki odanın çalışmalarıyla ilgili bilgiler aldı, istişarelerde bulundu.   Oda başkanları Dipici ve Arslan il başkanı ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ettiler.
AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar bir yandan ilçe teşkilatları ve esnaf ziyaretlerini sürdürürken diğer yandan da sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ediyor.

 

NEVŞEHİR(MHA) AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar bir yandan ilçe teşkilatları ve esnaf ziyaretlerini sürdürürken diğer yandan da sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ediyor.

 

Beraberindeki yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Nevşehir Fırıncılar Odası Başkanı Mustafa Dipici ve Muhasebeciler Odası Başkanı Şerafettin Arslan'ı ziyaret eden AK Parti İl Başkanı M. Rauf Yanar, her iki odanın çalışmalarıyla ilgili bilgiler aldı, istişarelerde bulundu.

 

Oda başkanları Dipici ve Arslan il başkanı ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.