Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Başkan Yanar önlemlerini daha kapıdan girişte aldı

GÜNCEL 19.03.2020 - 15:55, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Başkan Yanar önlemlerini daha kapıdan girişte aldı

Türkiye de korona virüs vakalarının ve ölümlerinin görülmesiyle birlikte daha da artan tedbirlere AK Parti İl Başkanı M. Rauf Yanar’da harfiyen uyanlar arasında.
  NEVŞEHİR(MHA) Türkiye de korona virüs vakalarının ve ölümlerinin görülmesiyle birlikte daha da artan tedbirlere AK Parti İl Başkanı M. Rauf Yanar’da harfiyen uyanlar arasında.   Yapılan uyarılara azami dikkat gösteren Başkan Yanar Avukatlık bürosuna gelenlere korona virüs önlemlerini hatırlatan, alınacak hiçbir tedbirin Korona virüsten daha önemsiz olmadığını adeta vurgulayan Başkan Yanar, kapıdan girişte ziyaretçilerine elinizi ilaçla bir ovalayın diyor.   Hükümetin ve Sağlık bakanlığının konuyla ilgili uyarılarını, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamalarını dikkatle takip eden Başkan Yanar, bu aralar el sıkışıp, sarılmaktansa gönül selamının oldukça faydalı olacağına inananlardan.  
Türkiye de korona virüs vakalarının ve ölümlerinin görülmesiyle birlikte daha da artan tedbirlere AK Parti İl Başkanı M. Rauf Yanar’da harfiyen uyanlar arasında.

 

NEVŞEHİR(MHA) Türkiye de korona virüs vakalarının ve ölümlerinin görülmesiyle birlikte daha da artan tedbirlere AK Parti İl Başkanı M. Rauf Yanar’da harfiyen uyanlar arasında.

 

Yapılan uyarılara azami dikkat gösteren Başkan Yanar Avukatlık bürosuna gelenlere korona virüs önlemlerini hatırlatan, alınacak hiçbir tedbirin Korona virüsten daha önemsiz olmadığını adeta vurgulayan Başkan Yanar, kapıdan girişte ziyaretçilerine elinizi ilaçla bir ovalayın diyor.

 

Hükümetin ve Sağlık bakanlığının konuyla ilgili uyarılarını, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamalarını dikkatle takip eden Başkan Yanar, bu aralar el sıkışıp, sarılmaktansa gönül selamının oldukça faydalı olacağına inananlardan.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.