Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Başkan Yıldız Gençlerle Tecrübelerini Paylaştı

İLÇELER 14.12.2016 - 13:34, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Başkan Yıldız Gençlerle Tecrübelerini Paylaştı

Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, Hayri Mehmet Ürgüplü Anadolu Lisesi Öğrencileri ile Tecrübe Konuşuyor adlı söyleşide bir araya geldi.
Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, Hayri Mehmet Ürgüplü Anadolu Lisesi Öğrencileri ile Tecrübe Konuşuyor adlı söyleşide bir araya geldi.   Hayri Mehmet Ürgüplü Anadolu Lisesi’nin hazırladığı ve uygulamaya koyduğu “Tecrübe Konuşuyor” Projesi kapsamında Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, okulun 11 ve 12. Sınıf öğrencilerine seminer verdi.   Hayri Mehmet Ürgüplü Anadolu Lisesi Öğrencilerinin sonraki yıllarda yönelecekleri meslek dallarını belirlemelerinde yardımcı olacak olan etkinlikte değişik görevlerde yöneticilik yapan kişiler mesleklerinde geldikleri noktaları ve bunda eğitim süresince edindikleri bilgilerden yola çıkarak yönlenmelerinde nasıl etkili ve başarılı olduklarını anlatarak meslekleri hakkında Öğrencilere bilgiler veriyorlar.     Belediye Başkanlığından önce Öğretmen olan Fahri Yıldız, gençlere tavsiyelerde bulunarak hayat tecrübelerini paylaştı. Yıldız aynı zamanda söyleşiye katılan tüm gençlere okumasını tavsiye ettiği "Gençlerle Başbaşa" adlı kitabı hediye etti.     Hayri Mehmet Ürgüplü Anadolu Lisesi Konferans Salonunda düzenlenen "Tecrübe Konuşuyor" etkinliğine konuşmacı olarak katılan Başkan Fahri Yıldız'ın yanı sıra, Okul Müdürü Durmuş Ceyhan, Okul Aile Birliği Başkanı Mustafa Atan, Öğretmen ve Öğrenciler katıldı.     Soru cevap kısmında öğrencilerin sorularını da yönelttiği söyleşinin ardından Okul Aile Birliği ve Okul Müdürlüğü tarafından hazırlanan plaket Belediye Başkanı Fahri Yıldız'a takdim edildi.  
Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, Hayri Mehmet Ürgüplü Anadolu Lisesi Öğrencileri ile Tecrübe Konuşuyor adlı söyleşide bir araya geldi.

Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, Hayri Mehmet Ürgüplü Anadolu Lisesi Öğrencileri ile Tecrübe Konuşuyor adlı söyleşide bir araya geldi.

 

Hayri Mehmet Ürgüplü Anadolu Lisesi’nin hazırladığı ve uygulamaya koyduğu “Tecrübe Konuşuyor” Projesi kapsamında Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, okulun 11 ve 12. Sınıf öğrencilerine seminer verdi.

 

Hayri Mehmet Ürgüplü Anadolu Lisesi Öğrencilerinin sonraki yıllarda yönelecekleri meslek dallarını belirlemelerinde yardımcı olacak olan etkinlikte değişik görevlerde yöneticilik yapan kişiler mesleklerinde geldikleri noktaları ve bunda eğitim süresince edindikleri bilgilerden yola çıkarak yönlenmelerinde nasıl etkili ve başarılı olduklarını anlatarak meslekleri hakkında Öğrencilere bilgiler veriyorlar.

 

 

Belediye Başkanlığından önce Öğretmen olan Fahri Yıldız, gençlere tavsiyelerde bulunarak hayat tecrübelerini paylaştı. Yıldız aynı zamanda söyleşiye katılan tüm gençlere okumasını tavsiye ettiği "Gençlerle Başbaşa" adlı kitabı hediye etti.

 

 

Hayri Mehmet Ürgüplü Anadolu Lisesi Konferans Salonunda düzenlenen "Tecrübe Konuşuyor" etkinliğine konuşmacı olarak katılan Başkan Fahri Yıldız'ın yanı sıra, Okul Müdürü Durmuş Ceyhan, Okul Aile Birliği Başkanı Mustafa Atan, Öğretmen ve Öğrenciler katıldı.

 

 

Soru cevap kısmında öğrencilerin sorularını da yönelttiği söyleşinin ardından Okul Aile Birliği ve Okul Müdürlüğü tarafından hazırlanan plaket Belediye Başkanı Fahri Yıldız'a takdim edildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.