Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Başkanın Hediyesi Hazır

NEVŞEHİR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.10.2013 - 09:54, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Başkanın Hediyesi Hazır

Nevşehir Belediyesinin ilimizde bulunan hemen hemen tüm esnaf ve sanatkar odalarına yaptığı desteklerden yararlanan Nevşehir Karoserciler, Marangozlar ve Ağaç İşleri Odası Başkanlığının yeni hizmet binası geçtiğimiz aylarda tamamlanmış ve oda bu binada hizmet vermeye başlamıştı. Yine geçtiğimiz günlerde açılışı yapılması planlanan hizmet binası açılışı Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’in annesinin vefatı dolayısıyla ertelenmişti. Başkan Ünver’e odaya has bir hediye de hazırlayan Karoserciler, Marangozlar ve Ağaç İşleri Odası Başkanlığı bu hediyeyi açılışta başkan Ünver’e takdim edecek. Oda Başkanı Ramazan Vedat Korkmaz’ın atölyesinde hazırlanan ahşap karoser maketi Ünver’e odaya yaptığı katkılarından dolayı sunulacak. 
Nevşehir Belediyesinin ilimizde bulunan hemen hemen tüm esnaf ve sanatkar odalarına yaptığı desteklerden yararlanan Nevşehir Karoserciler, Marangozlar ve Ağaç İşleri Odası Başkanlığının yeni hizmet binası geçtiğimiz aylarda tamamlanmış ve oda bu binada hizmet vermeye başlamıştı.
Yine geçtiğimiz günlerde açılışı yapılması planlanan hizmet binası açılışı Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’in annesinin vefatı dolayısıyla ertelenmişti. Başkan Ünver’e odaya has bir hediye de hazırlayan Karoserciler, Marangozlar ve Ağaç İşleri Odası Başkanlığı bu hediyeyi açılışta başkan Ünver’e takdim edecek.
Oda Başkanı Ramazan Vedat Korkmaz’ın atölyesinde hazırlanan ahşap karoser maketi Ünver’e odaya yaptığı katkılarından dolayı sunulacak. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.