MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Basketbol gençler yarı final müsabakaları Nevşehir’de oynandı

SPOR 06.03.2020 - 12:15, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Basketbol gençler yarı final müsabakaları Nevşehir’de oynandı

Okul Sporları Basketbol Gençler B Yarı Final müsabakaları İlimiz ev sahipliğinde düzenlendi.
  NEVŞEHİR(MHA) Okul Sporları Basketbol Gençler B Yarı Final müsabakaları İlimiz ev sahipliğinde düzenlendi.   2019-2020 yılı Okul Sporları Basketbol Gençler B Yarı Final  müsabakaları 2-5 Mart tarihleri arasında  Damat İbrahim Paşa ve Avanos Atatürk Spor Salonlarımızda Adana, Ankara, Artvin, Aydın, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Kayseri, Gaziantep, Mersin, Osmaniye, Sivas İllerinden sporcu, antrenör ve hakemlerin  katılımıyla ödül töreni ile tamamlandı. Müsabaka Sonuçları : Genç Erkekler 1-) Özel Kemerburgaz Okyanus Anadolu Lisesi 2-) Özel Erciyes Anadolu Lisesi Genç Kızlar 1-) Özel Ankara ABC Anadolu Lisesi 2-) Özel Akdeniz Koleji
Okul Sporları Basketbol Gençler B Yarı Final müsabakaları İlimiz ev sahipliğinde düzenlendi.

 

NEVŞEHİR(MHA) Okul Sporları Basketbol Gençler B Yarı Final müsabakaları İlimiz ev sahipliğinde düzenlendi.

 

2019-2020 yılı Okul Sporları Basketbol Gençler B Yarı Final  müsabakaları 2-5 Mart tarihleri arasında  Damat İbrahim Paşa ve Avanos Atatürk Spor Salonlarımızda Adana, Ankara, Artvin, Aydın, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Kayseri, Gaziantep, Mersin, Osmaniye, Sivas İllerinden sporcu, antrenör ve hakemlerin  katılımıyla ödül töreni ile tamamlandı.


Müsabaka Sonuçları :


Genç Erkekler
1-) Özel Kemerburgaz Okyanus Anadolu Lisesi
2-) Özel Erciyes Anadolu Lisesi
Genç Kızlar
1-) Özel Ankara ABC Anadolu Lisesi
2-) Özel Akdeniz Koleji

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.