MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Basketbol İl Temsilciliğinden skandal kadın-erkek ayrımı

SPOR 05.12.2019 - 14:32, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Basketbol İl Temsilciliğinden skandal kadın-erkek ayrımı

Türkiye Basketbol Federasyonu Nevşehir İl Temsilciliği tarafından 16 Aralık’ta başlayacak turnuva öncesinde skandal bir karara imza atıldı.
  Nevşehir Basketbol İl Temsilciliği tarafından “Kadına değil, şiddete karşı el kaldır” adı altında kurumlar arası basketbol turnuvası yapılacağı kamu kurum ve kuruluşlarına duyurusu yapıldı. Ancak yapılacak olan turnuva da kadın erkek ayrımı yapılması dikkatlerden kaçmadı. Basketbol İl Temsilcisi Ahmet Yücel imzalı dağıtılan turnuva yazısında takım oluşum bay ve diğer kurumlardan olabilir şartı koyulması dikkatlerden kaçmadı.   Tam da bugün Kadın Hakları Günü ve Türk Kadınına Seçme ve Seçilme Hakkının verilmesinde böylesine ayrımcılık yapılan turnuvanın düzenlenmesine bakalım kimler ne tepki gösterecek.  
Türkiye Basketbol Federasyonu Nevşehir İl Temsilciliği tarafından 16 Aralık’ta başlayacak turnuva öncesinde skandal bir karara imza atıldı.

 

Nevşehir Basketbol İl Temsilciliği tarafından “Kadına değil, şiddete karşı el kaldır” adı altında kurumlar arası basketbol turnuvası yapılacağı kamu kurum ve kuruluşlarına duyurusu yapıldı. Ancak yapılacak olan turnuva da kadın erkek ayrımı yapılması dikkatlerden kaçmadı. Basketbol İl Temsilcisi Ahmet Yücel imzalı dağıtılan turnuva yazısında takım oluşum bay ve diğer kurumlardan olabilir şartı koyulması dikkatlerden kaçmadı.

 

Tam da bugün Kadın Hakları Günü ve Türk Kadınına Seçme ve Seçilme Hakkının verilmesinde böylesine ayrımcılık yapılan turnuvanın düzenlenmesine bakalım kimler ne tepki gösterecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.