MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Basketbolda, Kardelen Koleji farkı

SPOR 20.12.2019 - 11:15, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Basketbolda, Kardelen Koleji farkı

2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Basketbol Maçlarında Kardelen Eğitim Kurumları Yıldız Erkekler Basketbol takımı şampiyonluğa gidiyor.
  Yıldız Erkekler Basketbol müsabakalarında şampiyonluğu hedefleyen Kardelen Koleji Yıldız Erkekler Basketbol Takımı Damat İbrahim Paşa Spor Salonunda rakibine üstünlük kuran bir oyun sergiledi. Birbirinden çekişmeli maçlara sahne olan müsabakalarda Kardelen Koleji Yıldız Erkekler Basketbol Takımı rakibini 38-58 skoruyla yendi.   Kardelen Koleji İlköğretim Müdürü Faruk Çamcı, basketbol takımıyla gurur duyduğunu ifade ederek şunları dile getirdi; “ Bu başarıda göz ardı etmemiz gereken iki konu var, birincisi bu çocuklarımız spor başarılarının yanı sıra akademik başarıları da oldukça iyi olan öğrencilerdir. İkincisi de ekip olmanın insana ne tür avantaj sağlayabileceğini bizlere en güzel örneği ile göstermişlerdir. Planlı ve disiplinli çalışarak Kardelen Koleji ismini basketbolda da duyurmuşlardır. Bu başarıda emeği geçen başta velilerimiz ve beden eğitimi öğretmenimiz olmak üzere destek olan herkese teşekkür ediyorum. Önümüzdeki maçlarda takımımızın yolu açık olsun.”
2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Basketbol Maçlarında Kardelen Eğitim Kurumları Yıldız Erkekler Basketbol takımı şampiyonluğa gidiyor.

 

Yıldız Erkekler Basketbol müsabakalarında şampiyonluğu hedefleyen Kardelen Koleji Yıldız Erkekler Basketbol Takımı Damat İbrahim Paşa Spor Salonunda rakibine üstünlük kuran bir oyun sergiledi. Birbirinden çekişmeli maçlara sahne olan müsabakalarda Kardelen Koleji Yıldız Erkekler Basketbol Takımı rakibini 38-58 skoruyla yendi.

 

Kardelen Koleji İlköğretim Müdürü Faruk Çamcı, basketbol takımıyla gurur duyduğunu ifade ederek şunları dile getirdi; “ Bu başarıda göz ardı etmemiz gereken iki konu var, birincisi bu çocuklarımız spor başarılarının yanı sıra akademik başarıları da oldukça iyi olan öğrencilerdir. İkincisi de ekip olmanın insana ne tür avantaj sağlayabileceğini bizlere en güzel örneği ile göstermişlerdir. Planlı ve disiplinli çalışarak Kardelen Koleji ismini basketbolda da duyurmuşlardır. Bu başarıda emeği geçen başta velilerimiz ve beden eğitimi öğretmenimiz olmak üzere destek olan herkese teşekkür ediyorum. Önümüzdeki maçlarda takımımızın yolu açık olsun.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.