MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Basketbolda Nevşehir’in Gururu Gizem Dere Oldu

SPOR 23.03.2017 - 16:07, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Basketbolda Nevşehir’in Gururu Gizem Dere Oldu

Basketbol Milli Takım seçmelerine Kapadokya Nevşehir Spor oyuncusu Gizem Dere davet edildi.
Basketbol Milli Takım seçmelerine Kapadokya Nevşehir Spor oyuncusu Gizem Dere davet edildi.   Basketbol Kulüpler U-18 ve U-16 NEVŞEHİR şampiyonu olan Kapadokya Nevşehir Spor, U-18 Kulüpler Türkiye şampiyonasında ilimizi Kayseri’de, U-16’da Avanos’da temsil etti.   U-16 Kapadokya Nevşehir Spor takımında yer alan Gizem Dere müsabakaları takip eden Basketbol Federasyonu yetkilileri tarafından 27 Mart'ta Ankara'da yapılacak olan Milli Takım Seçmelerine davet edildi.   Kapadokya Nevşehir Spor Kulüp Başkanı Yrd. Doç.Dr. Özden Taşğın, amaçlarının gençlerin spor yapabilecekleri bir ortam ve imkan sağlarken aynı zamanda TÜRK sporuna da geleceğin üst düzey sporcularının kazandırılması konusunda çaba harcamaktır dedi. Taşğın; Bu vesile ile başta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer beyefendi ve ekibine, basketbolun gelişmesinde emek ve gayretleri olan Duygu hocamızada Türk Sporu adına teşekkür ederim dedi.   Nevşehir ve Türk sporunun kurtuluşu, gelişimi ve kalitesi alt yapı yatırımları ile üst düzeye çıkarılabilir diyen Taşğın, seçmelerde Gizem Dere’ye başarılar diledi.  
Basketbol Milli Takım seçmelerine Kapadokya Nevşehir Spor oyuncusu Gizem Dere davet edildi.

Basketbol Milli Takım seçmelerine Kapadokya Nevşehir Spor oyuncusu Gizem Dere davet edildi.

 

Basketbol Kulüpler U-18 ve U-16 NEVŞEHİR şampiyonu olan Kapadokya Nevşehir Spor, U-18 Kulüpler Türkiye şampiyonasında ilimizi Kayseri’de, U-16’da Avanos’da temsil etti.

 

U-16 Kapadokya Nevşehir Spor takımında yer alan Gizem Dere müsabakaları takip eden Basketbol Federasyonu yetkilileri tarafından 27 Mart'ta Ankara'da yapılacak olan Milli Takım Seçmelerine davet edildi.

 

Kapadokya Nevşehir Spor Kulüp Başkanı Yrd. Doç.Dr. Özden Taşğın, amaçlarının gençlerin spor yapabilecekleri bir ortam ve imkan sağlarken aynı zamanda TÜRK sporuna da geleceğin üst düzey sporcularının kazandırılması konusunda çaba harcamaktır dedi. Taşğın; Bu vesile ile başta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer beyefendi ve ekibine, basketbolun gelişmesinde emek ve gayretleri olan Duygu hocamızada Türk Sporu adına teşekkür ederim dedi.

 

Nevşehir ve Türk sporunun kurtuluşu, gelişimi ve kalitesi alt yapı yatırımları ile üst düzeye çıkarılabilir diyen Taşğın, seçmelerde Gizem Dere’ye başarılar diledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.