Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Bayan Boksörler Türkiye Şampiyonasına Hazırlanıyor

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.01.2014 - 10:09, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Bayan Boksörler Türkiye Şampiyonasına Hazırlanıyor

Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Boks takımının bayan boksörleri,16-23 Ocak 2014 tarihleri arasında İstanbul’’un Büyük Çekmece ilçesinde düzenlenecek Bayanlar  Türkiye Boks Şampiyonasının hazırlıklarını sürdürüyor. Çalışmalarını Türkiye Boks Milli Takım Antrenörü ve Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Boks antrenörü Mehmet Dalbudak yönetiminde aralıksız sürdüren  54 Kilogram’da Rüveyda Öncül, 50 kilogramda Medine Mercan ve 63 kilogram’da Gülcihan Gündüz, Türkiye şampiyonasında gözlerini Altın madalyaya dikti. Şampiyonaya iddialı hazırlanan Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü bayan boks takımı 14 Ocak’da İstanbul’a hareket edecek. 
Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Boks takımının bayan boksörleri,16-23 Ocak 2014 tarihleri arasında İstanbul’’un Büyük Çekmece ilçesinde düzenlenecek Bayanlar  Türkiye Boks Şampiyonasının hazırlıklarını sürdürüyor.
Çalışmalarını Türkiye Boks Milli Takım Antrenörü ve Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Boks antrenörü Mehmet Dalbudak yönetiminde aralıksız sürdüren  54 Kilogram’da Rüveyda Öncül, 50 kilogramda Medine Mercan ve 63 kilogram’da Gülcihan Gündüz, Türkiye şampiyonasında gözlerini Altın madalyaya dikti.

Şampiyonaya iddialı hazırlanan Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü bayan boks takımı 14 Ocak’da İstanbul’a hareket edecek. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.