MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Bayan Kuaförler Denetleniyor mu?

GÜNCEL 05.08.2016 - 16:32, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Bayan Kuaförler Denetleniyor mu?

Son günlerde çil yavrusu gibi dağılan bayan kuaförleri acaba ne kadar denetleniyor.
  Son günlerde çil yavrusu gibi dağılan bayan kuaförleri acaba ne kadar denetleniyor.   Nevşehir’de aradığı müşteri potansiyeline kavuşamayıp Gülşehir’e taşınarak burada bayan kuaförlüğü yapan B.B kuaför isminde çalışan iş yerinden Gülşehir halkı sonra günlerde rahatsızlığını her geçen gün artırarak devam ettiriyor. Nitekim son günlerde yaşanan ve whatsapp ihbar hattımıza gelen bir haberi siz değerli okuyucularımız ile paylaşıyoruz.   İşte O İhbar;   Gülşehir’de yaşamaktayım. İlçemizde hizmet vermekte olan B.B bayan kuaförü yeni açılmış olduğu için hayırlı olsun dileklerimizi iletmek için gittik. Burada aynı zamanda yeni açılmış olan kuaföre destek olmak amacıyla kızlarımın saçlarını kestirmek istediğimi söyledim. Kuaför açan arkadaş ise çocukların saçı kesilecek denilince suratı düştü ve yanında bulunan elamana bunların saçı ile sen ilgilen diyerek başka odaya geçildi. Sonrasın ise iş yeri sahibi eline telefon bizleri umursamaz bir tavırda konuşmalarına devam etti. Ve ardında ise çocuklarımın saçları kesildi ve ücretini ödedik. Sonrasında kızlarımın saçlarını kontrol ettiğim esnada ise kızlarımın saçlarının yanık olduğunu görünce işletme sahibine bunu söylemek istedim ama bizleri yine umursamaz bir şekilde dinlemeden çekip koyup gitti. Bu konuyu siz haber sitesi ile paylaşmak istedim.   İşte bu ihbar sonrasında bizlerde Nevşehir’de Haberin Merkezi www.lalehaber.com haber sitesi olarak Berberler ve Kuaförler odası başkanını göreve davet ediyoruz.Kuaförler hangi sıklıkla denetleniyor ve her önüne geçen Nevşehir’de kuaför açarak kuaförlük yapabiliyor mu? Bunun önüne nasıl geçilir? Son olarak yetişkin bir insan ile çocukların saç kesimi aynı ücrete mi tabi tutuluyor?  
Son günlerde çil yavrusu gibi dağılan bayan kuaförleri acaba ne kadar denetleniyor.

 

Son günlerde çil yavrusu gibi dağılan bayan kuaförleri acaba ne kadar denetleniyor.

 

Nevşehir’de aradığı müşteri potansiyeline kavuşamayıp Gülşehir’e taşınarak burada bayan kuaförlüğü yapan B.B kuaför isminde çalışan iş yerinden Gülşehir halkı sonra günlerde rahatsızlığını her geçen gün artırarak devam ettiriyor. Nitekim son günlerde yaşanan ve whatsapp ihbar hattımıza gelen bir haberi siz değerli okuyucularımız ile paylaşıyoruz.

 

İşte O İhbar;

 

Gülşehir’de yaşamaktayım. İlçemizde hizmet vermekte olan B.B bayan kuaförü yeni açılmış olduğu için hayırlı olsun dileklerimizi iletmek için gittik. Burada aynı zamanda yeni açılmış olan kuaföre destek olmak amacıyla kızlarımın saçlarını kestirmek istediğimi söyledim. Kuaför açan arkadaş ise çocukların saçı kesilecek denilince suratı düştü ve yanında bulunan elamana bunların saçı ile sen ilgilen diyerek başka odaya geçildi. Sonrasın ise iş yeri sahibi eline telefon bizleri umursamaz bir tavırda konuşmalarına devam etti. Ve ardında ise çocuklarımın saçları kesildi ve ücretini ödedik. Sonrasında kızlarımın saçlarını kontrol ettiğim esnada ise kızlarımın saçlarının yanık olduğunu görünce işletme sahibine bunu söylemek istedim ama bizleri yine umursamaz bir şekilde dinlemeden çekip koyup gitti. Bu konuyu siz haber sitesi ile paylaşmak istedim.

 

İşte bu ihbar sonrasında bizlerde Nevşehir’de Haberin Merkezi www.lalehaber.com haber sitesi olarak Berberler ve Kuaförler odası başkanını göreve davet ediyoruz.Kuaförler hangi sıklıkla denetleniyor ve her önüne geçen Nevşehir’de kuaför açarak kuaförlük yapabiliyor mu? Bunun önüne nasıl geçilir? Son olarak yetişkin bir insan ile çocukların saç kesimi aynı ücrete mi tabi tutuluyor?

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.