Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Bayrak Skandalında Gerçek Ortaya Çıktı

EĞİTİM 30.06.2016 - 03:20, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Bayrak Skandalında Gerçek Ortaya Çıktı

Laleaber.com Haber Merkezi olarak Gülşehir’de bayrak skandalı başlıklı olay hakkında hem bayrak hem okul hemde Gülşehir Milli Eğitim Müdürlüğünü sizlere daha doğru ve objektif haber vermek için araştırmalarda bulunduk.
  Laleaber.com Haber Merkezi olarak Gülşehir’de bayrak skandalı başlıklı olay hakkında hem bayrak hem okul hemde Gülşehir Milli Eğitim Müdürlüğünü sizlere daha doğru ve objektif haber vermek için araştırmalarda bulunduk.         Bayraklar hakkında Gülşehir Milli Eğitim Müdürlüğü soruşturma açtı. Soruşturma halen devam ediyor.       Edinilen bilgilere göre; Gülşehir Milli Eğitim Müdürlüğü bayrak fotoğrafları üzerine hakkında işlem yapmak için okula adeta baskın yaptı. Yapılan incelemelerde okulda bayrak dolabı olduğu ve burada bulunan bayrakların düzenli bir şekilde saklandığını ve muhafaza altına alındığı tespit edildi. Fotoğraftaki bayrakların ise ömrü biten soluk yıpranmış bayraklar olduğu öğrenildi. Gülşehir Milli Eğitim Müdürlüğüne Okul yönetimi yaptığı savunmada bu bayrakların gereği yapılmak üzere Gülşehir Kaymakamlığına gönderilecek olan soluk, yıpranmış bayraklar olduğunu, okulun kimse girmeyen bir odasında tutanak ile teslim edilmeyi bekleyen bayraklar olduğunu  öğrenildi.     
Laleaber.com Haber Merkezi olarak Gülşehir’de bayrak skandalı başlıklı olay hakkında hem bayrak hem okul hemde Gülşehir Milli Eğitim Müdürlüğünü sizlere daha doğru ve objektif haber vermek için araştırmalarda bulunduk.

 

Laleaber.com Haber Merkezi olarak Gülşehir’de bayrak skandalı başlıklı olay hakkında hem bayrak hem okul hemde Gülşehir Milli Eğitim Müdürlüğünü sizlere daha doğru ve objektif haber vermek için araştırmalarda bulunduk.    

 

 

Bayraklar hakkında Gülşehir Milli Eğitim Müdürlüğü soruşturma açtı. Soruşturma halen devam ediyor.  

 

 

Edinilen bilgilere göre; Gülşehir Milli Eğitim Müdürlüğü bayrak fotoğrafları üzerine hakkında işlem yapmak için okula adeta baskın yaptı. Yapılan incelemelerde okulda bayrak dolabı olduğu ve burada bulunan bayrakların düzenli bir şekilde saklandığını ve muhafaza altına alındığı tespit edildi. Fotoğraftaki bayrakların ise ömrü biten soluk yıpranmış bayraklar olduğu öğrenildi. Gülşehir Milli Eğitim Müdürlüğüne Okul yönetimi yaptığı savunmada bu bayrakların gereği yapılmak üzere Gülşehir Kaymakamlığına gönderilecek olan soluk, yıpranmış bayraklar olduğunu, okulun kimse girmeyen bir odasında tutanak ile teslim edilmeyi bekleyen bayraklar olduğunu  öğrenildi.     

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.