MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Bayram Geliyor Kurban Fiyatları Ne Olacak ?

ASAYİŞ 18.08.2016 - 11:31, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Bayram Geliyor Kurban Fiyatları Ne Olacak ?

Bir aydan daha az bir süre kala Kurban Bayramı’nda kurban fiyatları ne olacak soruları sorulmaya başladı.
Bir aydan daha az bir süre kala Kurban Bayramı’nda kurban fiyatları ne olacak soruları sorulmaya başladı.       12 Eylül 2016 günü birinci gününü yaşayacağımız Kurnab Bayramı için kırmızı et fiyatları ile ilgili olarak açıklama yapan Türkiye Kırmızı Et Üreticileri Birliği Genel Başkan Yardımcısı Nazif Karabulut; “Bu yıl kurban fiyatlarının bir önceki yıla göre yüzde 30’a varan artışlarla alacağız” dedi.       Karabulut, basın mensuplarına yaptığı açıklamada; “Kurban fiyatlarında bu yıl geçen yıla oranla artış bekleniyor. Artışın da yüzde 25-30 civarında olması bekleniyor” dedi.         Kurban fiyatlarındaki artışın kuraklığa bağlı olarak yem ve saman fiyatlarındaki artıştan kaynaklandığını ifade eden Türkiye Kırmızı Et Üreticileri Birliği Genel Başkan Yardımcısı Nazif Karabulut, Kırmızı et tüketicileri birliği olarak belirlediğimiz kurbanlık fiyatları şöyle;       Kurbanlık dana 18 TL   Kurbanlık Düve 17 TL     İkinci sınıf inek ise 15 TL canlı kilo fiyatı olarak belirlendi” dedi.     Kurban Bayramı Ne Zaman? 11 Eylül 2016 Pazar Arefe 12 Eylül 2016 Pazartesi Kurban Bayramı (1.Gün) 13 Eylül 2016 Salı Kurban Bayramı (2.Gün) 14 Eylül 2016 Çarşamba Kurban Bayramı (3.Gün) 15 Eylül 2016 Perşembe Kurban Bayramı (4.Gün)  
Bir aydan daha az bir süre kala Kurban Bayramı’nda kurban fiyatları ne olacak soruları sorulmaya başladı.

Bir aydan daha az bir süre kala Kurban Bayramı’nda kurban fiyatları ne olacak soruları sorulmaya başladı.

 

 

 

12 Eylül 2016 günü birinci gününü yaşayacağımız Kurnab Bayramı için kırmızı et fiyatları ile ilgili olarak açıklama yapan Türkiye Kırmızı Et Üreticileri Birliği Genel Başkan Yardımcısı Nazif Karabulut; “Bu yıl kurban fiyatlarının bir önceki yıla göre yüzde 30’a varan artışlarla alacağız” dedi.

 

 

 

Karabulut, basın mensuplarına yaptığı açıklamada; “Kurban fiyatlarında bu yıl geçen yıla oranla artış bekleniyor. Artışın da yüzde 25-30 civarında olması bekleniyor” dedi.

 

 

 

 

Kurban fiyatlarındaki artışın kuraklığa bağlı olarak yem ve saman fiyatlarındaki artıştan kaynaklandığını ifade eden Türkiye Kırmızı Et Üreticileri Birliği Genel Başkan Yardımcısı Nazif Karabulut, Kırmızı et tüketicileri birliği olarak belirlediğimiz kurbanlık fiyatları şöyle;

 

 

 

Kurbanlık dana 18 TL

 

Kurbanlık Düve 17 TL

 

 

İkinci sınıf inek ise 15 TL canlı kilo fiyatı olarak belirlendi” dedi.

 

 

Kurban Bayramı Ne Zaman?

11 Eylül 2016 Pazar Arefe

12 Eylül 2016 Pazartesi Kurban Bayramı (1.Gün)

13 Eylül 2016 Salı Kurban Bayramı (2.Gün)

14 Eylül 2016 Çarşamba Kurban Bayramı (3.Gün)

15 Eylül 2016 Perşembe Kurban Bayramı (4.Gün)

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.