Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

BBP Eski İl Başkanı Sefer Tavukçu, Tekiner´i de Kılıçdaroğlu´nu da Lanetliyorum

19.07.2017 - 14:23, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

BBP Eski İl Başkanı Sefer Tavukçu, Tekiner´i de Kılıçdaroğlu´nu da Lanetliyorum

BBP eski İl Başkanı Sefer Tavukçu, CHP´li Bülent Tekiner´i sert sözlerle eleştirdi.
BBP eski İl Başkanı Sefer Tavukçu, CHP´li Bülent Tekiner´i sert sözlerle eleştirdi.   BBP eski İl Başkanı Sefer Tavukçu, CHP´li Bülent Tekiner´in BBP Genel Başkanı merhum Muhsin Yazıcıoğlu hakkında söylediği sözlerin ardından sert bir dille eleştirdi. Tavukçu, Tekiner´e “Muhsin Başkanın adını ağzına almadan ağzını yıka” dedi.   Tekiner´in sosyal medya hesabından genel başkanını Kılıçdaroğlu´nu lanetlemesi ve merhum Muhsin Yazıcıoğlu hakkında da ithamlarda bulunmasının ardından BBP eski İl Başkanı Sefer Tavukçu da sosyal medya hesabından Tekiner´i eleştirdi.   Tavukçu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu sözde adalet yürüyüşüne rahmetli şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu´nun da ismini kullanarak istismar etmiş Muhsin Yazıcıoğlu için de yürüdüğünü söylemiştir. CHP ve onun temsil ettiği sol zihniyetten hiç bir zaman ülkücü camia ve milliyetçi camiaya destek bir tarafa yıllarca zulümler gelmiş, bu zulümlerden sadece ülkücüler değil tüm Türk halkı zararlar görmüştür” dedi.   Tavukçu, açıklamasında şunları söyledi: Rahmetli Muhsin Başkanın şehadetinden bu yana dokuz yıl gibi süre geçmiştir. Bu dokuz yıl süre içerisinde Muhsin Yazıcıoğlu´nun yol arkadaşları kısıtlı imkanlarıyla rahmetlinin hukukunu aramaya çalışmışlar, çok da sıkıntıyla karşılaşmışlardır. Muhsin Yazıcıoğlu´nun bu mücadelelerinde en ufak bir katkısı olmayan Sayın Kılıçdaroğlu´nun şimdi ise kendi siyasi hesaplarında rahmetli Muhsin Başkanın ismini kullanmasını lanetliyorum. Muhsin Başkanın gayri milli çetelerle yürüyen sözde barışçıl görünüp Türk halkının evlatlarının şehit olmasında ve emperyalistlerin taşeronluğunu yapan canilerden hiç bir zaman bir beklentisi olmamış, bu çetelerin de Muhsin Başkanın hukukuna verecekleri bir katkısı olamaz.   CHP eski İl Başkanı rahmetli Zeki Tekiner´in oğlu zavallı Bülent Tekiner de Kılıçdaroğlu´na tepkisini ifade ederken babasının ölüm emrini verenlerden birisinin de Muhsin Başkanımızın olduğunu zırvalıyor. Sayın Tekiner elbette senin bu zırvalarını Muhsin Başkanın arkadaşları hukuk karşısında hesabını soracaklardır.     Şu hususa dikkat çekmek isterim. Muhsin Başkan ve ülküdaşları 12 Eylül´ün canilerinin kurduğu işkenceler altında sözde mahkemelerde en ağır şekilde uydurma delillerle birlikte yargılanmışlar ve birçok ülküdaşımız da çileler çekmiş, şehit olmuşlardır. 12 Eylül´ün tiyatroyu aratmayan söz de mahkemelerinde dahi senin kadar iftira kurgulayamamışlardır. Sayın Tekiner merak etme 12 Eylül zihniyeti ve sözde mahkemelerinin de ülkücülere bakışları senin zihniyetinden hiç de farklı değildi. Sözde bu kurgu mahkemeler dahi rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu´na bir suç bulamamışlardır. Sayın Tekiner, Muhsin Başkanın adını ağzına almadan ağzını yıkamanı ve bir daha canını ülkesi için veren Şehit Muhsin Başkanın ismini art niyetli siyasi amaçlarınızda kullanmamanızı bekliyor, bir Nevşehirli olmanız hasebiyle sizden utanç duyuyor ve de lanetliyoruz.”  diye konuştu  
BBP eski İl Başkanı Sefer Tavukçu, CHP´li Bülent Tekiner´i sert sözlerle eleştirdi.

BBP eski İl Başkanı Sefer Tavukçu, CHP´li Bülent Tekiner´i sert sözlerle eleştirdi.

 

BBP eski İl Başkanı Sefer Tavukçu, CHP´li Bülent Tekiner´in BBP Genel Başkanı merhum Muhsin Yazıcıoğlu hakkında söylediği sözlerin ardından sert bir dille eleştirdi. Tavukçu, Tekiner´e “Muhsin Başkanın adını ağzına almadan ağzını yıka” dedi.

 

Tekiner´in sosyal medya hesabından genel başkanını Kılıçdaroğlu´nu lanetlemesi ve merhum Muhsin Yazıcıoğlu hakkında da ithamlarda bulunmasının ardından BBP eski İl Başkanı Sefer Tavukçu da sosyal medya hesabından Tekiner´i eleştirdi.

 

Tavukçu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu sözde adalet yürüyüşüne rahmetli şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu´nun da ismini kullanarak istismar etmiş Muhsin Yazıcıoğlu için de yürüdüğünü söylemiştir. CHP ve onun temsil ettiği sol zihniyetten hiç bir zaman ülkücü camia ve milliyetçi camiaya destek bir tarafa yıllarca zulümler gelmiş, bu zulümlerden sadece ülkücüler değil tüm Türk halkı zararlar görmüştür” dedi.

 

Tavukçu, açıklamasında şunları söyledi: Rahmetli Muhsin Başkanın şehadetinden bu yana dokuz yıl gibi süre geçmiştir. Bu dokuz yıl süre içerisinde Muhsin Yazıcıoğlu´nun yol arkadaşları kısıtlı imkanlarıyla rahmetlinin hukukunu aramaya çalışmışlar, çok da sıkıntıyla karşılaşmışlardır. Muhsin Yazıcıoğlu´nun bu mücadelelerinde en ufak bir katkısı olmayan Sayın Kılıçdaroğlu´nun şimdi ise kendi siyasi hesaplarında rahmetli Muhsin Başkanın ismini kullanmasını lanetliyorum. Muhsin Başkanın gayri milli çetelerle yürüyen sözde barışçıl görünüp Türk halkının evlatlarının şehit olmasında ve emperyalistlerin taşeronluğunu yapan canilerden hiç bir zaman bir beklentisi olmamış, bu çetelerin de Muhsin Başkanın hukukuna verecekleri bir katkısı olamaz.

 

CHP eski İl Başkanı rahmetli Zeki Tekiner´in oğlu zavallı Bülent Tekiner de Kılıçdaroğlu´na tepkisini ifade ederken babasının ölüm emrini verenlerden birisinin de Muhsin Başkanımızın olduğunu zırvalıyor. Sayın Tekiner elbette senin bu zırvalarını Muhsin Başkanın arkadaşları hukuk karşısında hesabını soracaklardır.

 

 

Şu hususa dikkat çekmek isterim. Muhsin Başkan ve ülküdaşları 12 Eylül´ün canilerinin kurduğu işkenceler altında sözde mahkemelerde en ağır şekilde uydurma delillerle birlikte yargılanmışlar ve birçok ülküdaşımız da çileler çekmiş, şehit olmuşlardır. 12 Eylül´ün tiyatroyu aratmayan söz de mahkemelerinde dahi senin kadar iftira kurgulayamamışlardır. Sayın Tekiner merak etme 12 Eylül zihniyeti ve sözde mahkemelerinin de ülkücülere bakışları senin zihniyetinden hiç de farklı değildi. Sözde bu kurgu mahkemeler dahi rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu´na bir suç bulamamışlardır. Sayın Tekiner, Muhsin Başkanın adını ağzına almadan ağzını yıkamanı ve bir daha canını ülkesi için veren Şehit Muhsin Başkanın ismini art niyetli siyasi amaçlarınızda kullanmamanızı bekliyor, bir Nevşehirli olmanız hasebiyle sizden utanç duyuyor ve de lanetliyoruz.”  diye konuştu

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.