Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Bekir Bozdağ, Nevşehir’de Başkanlık Sistemini Anlatacak

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.05.2015 - 11:55, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Bekir Bozdağ, Nevşehir’de Başkanlık Sistemini Anlatacak

Eski Adalet Bakanı ve Yozgat Milletvekili Bekir Bozdağ, 23 Mayıs 2015 Cumartesi günü, Nevşehir’de başkanlık sistemine ilişkin bir konferans verecek. Eski Adalet Bakanı ve Yozgat Milletvekili Bekir Bozdağ, Nevşehir programına 23 Mayıs 2015 Cumartesi günü Ürgüp Belediyesi ziyaret ile başlayacak. Nevşehir merkezde bir restaurant açılışını da yapacak olan Bozdağ, Nevşehir Gazhane caddesi esnafları tarafından düzenlenen esnaf günleri adı altındaki etkinliğe de katılacak. Nevşehir’in Derinkuyu ilçesini de ziyaret ederek burada esnaflarla bir araya gelecek olan Bozdağ, akabinde Sulusaray beldesini ziyaret edecek. AK Parti Nevşehir İl Teşkilatı tarafından Nevşehir Belediyesi Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde organize edilen Türkiye’de Başkanlık Sistemi konulu konferans verecek.  

Eski Adalet Bakanı ve Yozgat Milletvekili Bekir Bozdağ, 23 Mayıs 2015 Cumartesi günü, Nevşehir’de başkanlık sistemine ilişkin bir konferans verecek.

Eski Adalet Bakanı ve Yozgat Milletvekili Bekir Bozdağ, Nevşehir programına 23 Mayıs 2015 Cumartesi günü Ürgüp Belediyesi ziyaret ile başlayacak.

Nevşehir merkezde bir restaurant açılışını da yapacak olan Bozdağ, Nevşehir Gazhane caddesi esnafları tarafından düzenlenen esnaf günleri adı altındaki etkinliğe de katılacak.
Nevşehir’in Derinkuyu ilçesini de ziyaret ederek burada esnaflarla bir araya gelecek olan Bozdağ, akabinde Sulusaray beldesini ziyaret edecek.

AK Parti Nevşehir İl Teşkilatı tarafından Nevşehir Belediyesi Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde organize edilen Türkiye’de Başkanlık Sistemi konulu konferans verecek.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.