Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Bekir Ödemiş’e hemşerilerinden destek

SİYASET 02.02.2019 - 01:11, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Bekir Ödemiş’e hemşerilerinden destek

Düzenli olarak hemşerileriyle bir araya gelen Bekir Ödemiş, esnaf ve ev ziyaretlerinde bulunarak gönüllere dokunuyor.
  Düzenli olarak hemşerileriyle bir araya gelen Bekir Ödemiş, esnaf ve ev ziyaretlerinde bulunarak gönüllere dokunuyor. Gerek işyeri ziyaretlerinde gerek toplantılarda hemşerilerinin beklentilerini dinleyen Ödemiş, gelen istek ve ihtiyaçlar doğrultusunda çözüme odaklı projeler geliştirdiklerini ifade etti. Gerçekleştirdiği ziyaretlerde Ürgüp’ün geleceği için genç yaşlı bütün hemşerileriyle fikir alışverişinde bulunan Ödemiş, karşılıklı iletişim halinde olmaktan mutluluk duyduğunu, Ürgüp halkıyla birlikte projeler yapacaklarını dile getirdi. İnsan odaklı düşünce anlayışı ile hareket eden Ödemiş ise gösterilen ilgi ve güler yüzden dolayı memnuniyetini dile getirerek hemşerilerine teşekkür etti
Düzenli olarak hemşerileriyle bir araya gelen Bekir Ödemiş, esnaf ve ev ziyaretlerinde bulunarak gönüllere dokunuyor.

 

Düzenli olarak hemşerileriyle bir araya gelen Bekir Ödemiş, esnaf ve ev ziyaretlerinde bulunarak gönüllere dokunuyor. Gerek işyeri ziyaretlerinde gerek toplantılarda hemşerilerinin beklentilerini dinleyen Ödemiş, gelen istek ve ihtiyaçlar doğrultusunda çözüme odaklı projeler geliştirdiklerini ifade etti.

Gerçekleştirdiği ziyaretlerde Ürgüp’ün geleceği için genç yaşlı bütün hemşerileriyle fikir alışverişinde bulunan Ödemiş, karşılıklı iletişim halinde olmaktan mutluluk duyduğunu, Ürgüp halkıyla birlikte projeler yapacaklarını dile getirdi. İnsan odaklı düşünce anlayışı ile hareket eden Ödemiş ise gösterilen ilgi ve güler yüzden dolayı memnuniyetini dile getirerek hemşerilerine teşekkür etti

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.