Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Bekir Ödemiş ‘ Ürgüp kadınları ile bir araya geldi’

SİYASET 16.01.2019 - 16:59, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Bekir Ödemiş ‘ Ürgüp kadınları ile bir araya geldi’

CHP Ürgüp Belediye Başkan adayı Bekir Ödemiş seçim çalışmalarına partisinin kadın kolları ile bir araya gelerek devam etti.
  Yapmış olduğu toplantılarda en önemli konunun kadın, çocuk, genç ve yaşlı olduğunu,onların geleceğinin en iyi şekilde hazırlanması gerektiğini her fırsatta belirten Ödemiş, özellikle okul öncesi kişisel gelişimin öneminden bahsederek şunları ekledi : “Anne babaların vermiş olduğu sevgi,şefkat ve güvenin yanı sıra okul öncesi çocukların kişisel gelişiminin belediyenin görevleri arasında olduğunu üç buçuk yaşından itibaren keman, piyano,bale, dans, ingilizce, bilgisayar gibi eğitimlerin verilmesi ve dünya ile rakabet edebilecek donanıma sahip hale getirilmeleri gerektiğini belirtti ”.
CHP Ürgüp Belediye Başkan adayı Bekir Ödemiş seçim çalışmalarına partisinin kadın kolları ile bir araya gelerek devam etti.

 

Yapmış olduğu toplantılarda en önemli konunun kadın, çocuk, genç ve yaşlı olduğunu,onların geleceğinin en iyi şekilde hazırlanması gerektiğini her fırsatta belirten Ödemiş, özellikle okul öncesi kişisel gelişimin öneminden bahsederek şunları ekledi :

“Anne babaların vermiş olduğu sevgi,şefkat ve güvenin yanı sıra okul öncesi çocukların kişisel gelişiminin belediyenin görevleri arasında olduğunu üç buçuk yaşından itibaren keman, piyano,bale, dans, ingilizce, bilgisayar gibi eğitimlerin verilmesi ve dünya ile rakabet edebilecek donanıma sahip hale getirilmeleri gerektiğini belirtti ”.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.