Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Belediye Başkan Yardımcısı Seçen, Müftü Öztürk İŞKY Müdürü Barata’yı Ziyaret Etti

NEVŞEHİR 30.03.2018 - 17:11, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Belediye Başkan Yardımcısı Seçen, Müftü Öztürk İŞKY Müdürü Barata’yı Ziyaret Etti

Nevşehir Belediye Başkan yardımcısı Atilla Seçen, Nevşehir İl Müftüsü Yakup Öztürk ve Aksaray Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Mahmut Akkuş gün içerisinde İŞKUR Nevşehir İl Müdürü Arif Sıddık Barata’ya ziyarette bulundular.
  İŞKUR’un özel programlarından olan Toplum Yararına Programlar kapsamında görüş alışverişinde bulunan heyet yıl içerisinde tekrar düzenlenmesi muhtemel programlar ve kamu alanlarına uygulanması gereken yerler üzerine konuşma gerçekleştirdi. Kamu istihdamında önemli bir yer tutan TYP programlarının komşu illerden Aksaray’da uygulama farklılıklarının olup olmadığı ve bu programların daha etkin nasıl uygulanabileceği hususu Aksaray İŞKUR İl Müdürü ile değerlendirildi.   Belediye işlerinde ve müftülük bünyesinde cami temizliğinde çalıştırılacak işçilerle ilgili bir çalışma olup olmadığı konusunda açıklama yapan İŞKUR İl Müdürü Barata, Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğümüzden gelecek onay yazısı ve ödenek tahsisi yapılır yapılmaz yeni programları açmaya başlayacaklarını belirterek Vali ve milletvekillerimizin desteğiyle Bu yıl içerisinde de birçok vatandaşın yararlanmasını sağlayacaklarını söyledi.   Sohbetin ardından Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Atilla Seçen, Nevşehir İl Müftüsü Yakup Öztürk ve İŞKUR Aksaray İl Müdürü Mahmut Akkuş, İl Müdürü Arif Sıddık Barata ‘ya teşekkürlerini ileterek kurumdan ayrıldılar.
Nevşehir Belediye Başkan yardımcısı Atilla Seçen, Nevşehir İl Müftüsü Yakup Öztürk ve Aksaray Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Mahmut Akkuş gün içerisinde İŞKUR Nevşehir İl Müdürü Arif Sıddık Barata’ya ziyarette bulundular.

 

İŞKUR’un özel programlarından olan Toplum Yararına Programlar kapsamında görüş alışverişinde bulunan heyet yıl içerisinde tekrar düzenlenmesi muhtemel programlar ve kamu alanlarına uygulanması gereken yerler üzerine konuşma gerçekleştirdi. Kamu istihdamında önemli bir yer tutan TYP programlarının komşu illerden Aksaray’da uygulama farklılıklarının olup olmadığı ve bu programların daha etkin nasıl uygulanabileceği hususu Aksaray İŞKUR İl Müdürü ile değerlendirildi.

 

Belediye işlerinde ve müftülük bünyesinde cami temizliğinde çalıştırılacak işçilerle ilgili bir çalışma olup olmadığı konusunda açıklama yapan İŞKUR İl Müdürü Barata, Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğümüzden gelecek onay yazısı ve ödenek tahsisi yapılır yapılmaz yeni programları açmaya başlayacaklarını belirterek Vali ve milletvekillerimizin desteğiyle Bu yıl içerisinde de birçok vatandaşın yararlanmasını sağlayacaklarını söyledi.

 

Sohbetin ardından Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Atilla Seçen, Nevşehir İl Müftüsü Yakup Öztürk ve İŞKUR Aksaray İl Müdürü Mahmut Akkuş, İl Müdürü Arif Sıddık Barata ‘ya teşekkürlerini ileterek kurumdan ayrıldılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.