MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Belediye Başkanı Arı, 18 yaşına giren genç kızın doğum gününü kutladı

GÜNCEL 13.10.2020 - 18:52, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Belediye Başkanı Arı, 18 yaşına giren genç kızın doğum gününü kutladı

Nevşehir Belediyesi tarafından yeni başlatılan uygulama kapsamında Belediye Başkanı Rasim Arı, 18 yaşına giren gençleri evlerinde ziyaret ederek doğum gününü kutluyor.
  Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, 350 Evler Mahallesi Karbeyaz Sokakta ikamet eden Seda Nur Şenol’u evinde ziyaret ederek doğum gününü kutladı. Doğum günü dolayısıyla Seda Nur Şenol’a yaş pasta getiren Belediye Başkanı Arı, 18 yaşına giren Şenol’un doğum günün pastasında bulunan mumları beraber üfleyerek hediyesini verdi.   Nevşehir Belediye Başkanı Arı, gazetecilere yaptığı açıklamada, şehirde yaşayan gençleri önemsediğini, açtığı tazminat davalarından elde ettiği gelirle Nevşehir halkı yararına farklı etkinlikler düzenlediğini belirtirken doğum günü pastalarını da tazminattan kazandığı paralarla aldığını ifade etti. Belediye Başkanı Arı,  “Şehrimizde her 18 yaşına giren kardeşlerimizin pastası bizde. Gençlerimizle bir araya gelmenin yeni bir yolunu bulduk. Doğum günlerinde abileri olarak yanlarında olalım diye düşündük. Bize çok sayıda şükürler olsun ki tazminat davalarından para geliyor. Bugün de pandemi döneminde ilk para girişi bugün oldu. Bunları genç kardeşlerimiz için harcayacağız. Bugün avukatımız zarfın içinde göndermişti. Biz de gençlerimiz için harcıyoruz. Pastanın parası belediyeden değil, başkana edilen hakaretlerde elde edilen tazminatla karşılanıyor. Bu vesileyle hem kardeşlerimizle hem de aileleri ile buluşuyoruz. Gençlerimizin ülkesi için faydalı bireyler olmasını diliyorum” dedi. Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı tarafından doğum günü kutlanan Seda Nur Şenol’un ise oldukça heyecanlı olduğu görülürken çok mutlu olduğunu dile getirdi.
Nevşehir Belediyesi tarafından yeni başlatılan uygulama kapsamında Belediye Başkanı Rasim Arı, 18 yaşına giren gençleri evlerinde ziyaret ederek doğum gününü kutluyor.

 

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, 350 Evler Mahallesi Karbeyaz Sokakta ikamet eden Seda Nur Şenol’u evinde ziyaret ederek doğum gününü kutladı. Doğum günü dolayısıyla Seda Nur Şenol’a yaş pasta getiren Belediye Başkanı Arı, 18 yaşına giren Şenol’un doğum günün pastasında bulunan mumları beraber üfleyerek hediyesini verdi.

 

Nevşehir Belediye Başkanı Arı, gazetecilere yaptığı açıklamada, şehirde yaşayan gençleri önemsediğini, açtığı tazminat davalarından elde ettiği gelirle Nevşehir halkı yararına farklı etkinlikler düzenlediğini belirtirken doğum günü pastalarını da tazminattan kazandığı paralarla aldığını ifade etti. Belediye Başkanı Arı,  “Şehrimizde her 18 yaşına giren kardeşlerimizin pastası bizde. Gençlerimizle bir araya gelmenin yeni bir yolunu bulduk. Doğum günlerinde abileri olarak yanlarında olalım diye düşündük. Bize çok sayıda şükürler olsun ki tazminat davalarından para geliyor. Bugün de pandemi döneminde ilk para girişi bugün oldu. Bunları genç kardeşlerimiz için harcayacağız. Bugün avukatımız zarfın içinde göndermişti. Biz de gençlerimiz için harcıyoruz. Pastanın parası belediyeden değil, başkana edilen hakaretlerde elde edilen tazminatla karşılanıyor. Bu vesileyle hem kardeşlerimizle hem de aileleri ile buluşuyoruz. Gençlerimizin ülkesi için faydalı bireyler olmasını diliyorum” dedi.

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı tarafından doğum günü kutlanan Seda Nur Şenol’un ise oldukça heyecanlı olduğu görülürken çok mutlu olduğunu dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.