MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Belediye Başkanı Arı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı mesajı yayımladı

NEVŞEHİR 22.04.2019 - 14:55, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Belediye Başkanı Arı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı mesajı yayımladı

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle kutlama mesajı yayımladı.
  Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, büyük Türk Milleti’nin, yüreğinde yaşattığı sarsılmaz inancı ve bağımsız yaşama azminden aldığı güç ile kurduğu Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin, Türk tarihinin en önemli dönüm noktalarından biri olduğunu belirtti.   Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle kutlama mesajı yayımladı.   Belediye Başkanı Arı, mesajında emperyalist güçler tarafından yaşadığı toprakların dört bir tarafının işgal edildiği bir dönemde, Gazi Mustafa Kemal Atatürk etrafında bütünleşen Türk Milleti’nin Kurtuluş Savaşı meşalesinin yakılması için ilk ana kararları da TBMM çatısı altında aldığını belirtti.   Yokluklar içerisinde olmasına rağmen henüz bir devlet olmadan meclisini açacak kadar yürekli ve cesaret sahibi olan Türk Milleti’nin, TBMM vasıtasıyla varlığını ve egemenliğini tüm dünyaya ilan ederek bağımsızlığına olan tutkusunu bir kez daha ortaya koyduğunu mesajında kaydeden Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Milli İradenin tecelli ettiği TBMM’nin açılışının bu yönü ile de oldukça önem taşıdığını vurguladı.   Başkan Arı daha sonra mesajında şunları kaydetti: “ 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, güçlü Türkiye’nin aydınlık geleceğinin güvencesi olan en değerli varlıklarımız olan çocuklarımıza bayram olarak armağan edilmiştir. Çocuklarımız, geçmişten aldıkları güçle milletimizin geleceğini şekillendireceklerdir. Geleceğimizin teminatı olan çocukların kendilerini geliştirmeleri, araştıran ve sorgulayabilen, bilgi ve becerili bireyler olarak yetişmelerini sağlamanın biz yöneticilerin en önemli görevlerinden biri olduğuna inanıyorum. Küçücük bedenlerinde atan kocaman yürekleriyle bizleri geleceğe taşıyacağına inandığımız çocuklarımıza daha iyi bir Nevşehir bırakmak için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Ülkemizin huzuru, refahı ve gelişmesi için yarınları kucaklamaya hazırlanan çocuklarımızın, her yönden sağlıklı, eğitimli, mutlu ve huzurlu bireyler olarak hayata devam etmeleri için hazırladığımız projeleri önümüzdeki süreçte uygulamaya başlayacağız. Bu vesile ile tüm halkımızın, geleceğimizin teminatı olan sevgili yavrularımıza bir bayram olarak hediye edilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını tebrik ediyor, bu vesile ile tüm vatandaşlarımıza selam ve saygılarımı sunuyorum.”
Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle kutlama mesajı yayımladı.

 

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, büyük Türk Milleti’nin, yüreğinde yaşattığı sarsılmaz inancı ve bağımsız yaşama azminden aldığı güç ile kurduğu Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin, Türk tarihinin en önemli dönüm noktalarından biri olduğunu belirtti.

 

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle kutlama mesajı yayımladı.

 

Belediye Başkanı Arı, mesajında emperyalist güçler tarafından yaşadığı toprakların dört bir tarafının işgal edildiği bir dönemde, Gazi Mustafa Kemal Atatürk etrafında bütünleşen Türk Milleti’nin Kurtuluş Savaşı meşalesinin yakılması için ilk ana kararları da TBMM çatısı altında aldığını belirtti.

 

Yokluklar içerisinde olmasına rağmen henüz bir devlet olmadan meclisini açacak kadar yürekli ve cesaret sahibi olan Türk Milleti’nin, TBMM vasıtasıyla varlığını ve egemenliğini tüm dünyaya ilan ederek bağımsızlığına olan tutkusunu bir kez daha ortaya koyduğunu mesajında kaydeden Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Milli İradenin tecelli ettiği TBMM’nin açılışının bu yönü ile de oldukça önem taşıdığını vurguladı.

 

Başkan Arı daha sonra mesajında şunları kaydetti: “ 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, güçlü Türkiye’nin aydınlık geleceğinin güvencesi olan en değerli varlıklarımız olan çocuklarımıza bayram olarak armağan edilmiştir. Çocuklarımız, geçmişten aldıkları güçle milletimizin geleceğini şekillendireceklerdir. Geleceğimizin teminatı olan çocukların kendilerini geliştirmeleri, araştıran ve sorgulayabilen, bilgi ve becerili bireyler olarak yetişmelerini sağlamanın biz yöneticilerin en önemli görevlerinden biri olduğuna inanıyorum. Küçücük bedenlerinde atan kocaman yürekleriyle bizleri geleceğe taşıyacağına inandığımız çocuklarımıza daha iyi bir Nevşehir bırakmak için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Ülkemizin huzuru, refahı ve gelişmesi için yarınları kucaklamaya hazırlanan çocuklarımızın, her yönden sağlıklı, eğitimli, mutlu ve huzurlu bireyler olarak hayata devam etmeleri için hazırladığımız projeleri önümüzdeki süreçte uygulamaya başlayacağız. Bu vesile ile tüm halkımızın, geleceğimizin teminatı olan sevgili yavrularımıza bir bayram olarak hediye edilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını tebrik ediyor, bu vesile ile tüm vatandaşlarımıza selam ve saygılarımı sunuyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.