Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Belediye Başkanı Arı, esnaf ziyaretlerinde bulundu

GÜNCEL 02.05.2019 - 15:43, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Belediye Başkanı Arı, esnaf ziyaretlerinde bulundu

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, esnaf ziyaretlerinde bulundu.
  Başkan Rasim Arı, Yeni Mahalle Sahil Sokak’ta bulunan işyerlerini ziyaret ederek esnaflarla sohbet etti. Esnaflara hayırlı işler dileğinde bulunan Arı, yol boyunca karşılaştığı vatandaşların da sorunlarını dinledi.   Yeni açılan işyerlerine hayırlı olsun dileğinde bulunan Belediye Başkanı Arı, karşılaştığı çocukların ve vatandaşların fotoğraf çektirme isteklerini de geri çevirmedi. Arı: “Halkımızın beklentilerine yönetim biçimimizdeki üretim ve alın terimizle cevap vereceğiz. Çok çalışacağız ve kentimizi çalışanlarımızla birlikte daha fazla güzelleştireceğiz. Nevşehir’in potansiyeli ve enerjisini çok iyi biliyoruz. Nevşehir’de yaşayan vatandaşımızın mutluluğu için çalışmaya mesai gözetmeksizin devam ediyoruz” dedi.
Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, esnaf ziyaretlerinde bulundu.

 

Başkan Rasim Arı, Yeni Mahalle Sahil Sokak’ta bulunan işyerlerini ziyaret ederek esnaflarla sohbet etti. Esnaflara hayırlı işler dileğinde bulunan Arı, yol boyunca karşılaştığı vatandaşların da sorunlarını dinledi.

 

Yeni açılan işyerlerine hayırlı olsun dileğinde bulunan Belediye Başkanı Arı, karşılaştığı çocukların ve vatandaşların fotoğraf çektirme isteklerini de geri çevirmedi. Arı: “Halkımızın beklentilerine yönetim biçimimizdeki üretim ve alın terimizle cevap vereceğiz. Çok çalışacağız ve kentimizi çalışanlarımızla birlikte daha fazla güzelleştireceğiz. Nevşehir’in potansiyeli ve enerjisini çok iyi biliyoruz. Nevşehir’de yaşayan vatandaşımızın mutluluğu için çalışmaya mesai gözetmeksizin devam ediyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.