MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Belediye Başkanı Arı, ‘Tevazu, samimiyet ve gayretle çalışacağız’

NEVŞEHİR 17.04.2019 - 23:20, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Belediye Başkanı Arı, ‘Tevazu, samimiyet ve gayretle çalışacağız’

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’ya ‘Hayırlı olsun’ ziyaretleri devam ediyor.
  Gösterdikleri ilgiden dolayı tüm Nevşehirlilere teşekkür eden Başkan Arı; “Nevşehir’in; yaşayan herkesin mutlu olduğu, yaşamaktan gurur duyduğu, bir şehir olması için tevazu, samimiyet ve gayret ile aralıksız çalışacağız” dedi.   Başkanlık katına gelen vatandaşların tamamını makamında kabul eden Başkan Arı’ya, kamu kurumları ve sivil toplum örgütlerinin başkan ve yöneticileri başta olmak üzere şehrin farklı kesimlerinden gelen vatandaşlar oluşturuyor.   Ziyaretlerde vatandaşlar ile sohbet ederek tebrikleri kabul eden Başkan Arı, belediye hizmetleri konusundaki vatandaşların talep ve şikâyetlerini de dinliyor.    “Yaşam standartlarını yükseltmek temel hedefimiz”   Kendisini ziyarete gelen vatandaşlara teşekkür eden Arı, toplumun tüm kesimlerinin desteği ile Nevşehir’i Türkiye’nin örnek şehri yapacaklarını kaydetti. Başkan Arı; “İnşâAllah önümüzdeki süreçte şehrimiz iyi, doğru ve hayırlı olan ne ise onu yapmak için emek vereceğiz. Şehrimizin yaşam standartlarını yükseltmek temel hedefimizdir. Kıymetli milletvekillerimizle sivil toplum örgütleri ve teşkilatlarımız ile ortak bir akıl ile Nevşehir’i geliştirecek ve kalkındıracak hizmetleri yapacağız. Nevşehir’in; yaşayan herkesin mutlu olduğu, yaşamaktan gurur duyduğu, bir şehir olması için tevazu, samimiyet ve gayret ile aralıksız çalışacağız” diye konuştu.  
Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’ya ‘Hayırlı olsun’ ziyaretleri devam ediyor.

 

Gösterdikleri ilgiden dolayı tüm Nevşehirlilere teşekkür eden Başkan Arı; “Nevşehir’in; yaşayan herkesin mutlu olduğu, yaşamaktan gurur duyduğu, bir şehir olması için tevazu, samimiyet ve gayret ile aralıksız çalışacağız” dedi.

 

Başkanlık katına gelen vatandaşların tamamını makamında kabul eden Başkan Arı’ya, kamu kurumları ve sivil toplum örgütlerinin başkan ve yöneticileri başta olmak üzere şehrin farklı kesimlerinden gelen vatandaşlar oluşturuyor.

 

Ziyaretlerde vatandaşlar ile sohbet ederek tebrikleri kabul eden Başkan Arı, belediye hizmetleri konusundaki vatandaşların talep ve şikâyetlerini de dinliyor.

 

 “Yaşam standartlarını yükseltmek temel hedefimiz”

 

Kendisini ziyarete gelen vatandaşlara teşekkür eden Arı, toplumun tüm kesimlerinin desteği ile Nevşehir’i Türkiye’nin örnek şehri yapacaklarını kaydetti. Başkan Arı; “İnşâAllah önümüzdeki süreçte şehrimiz iyi, doğru ve hayırlı olan ne ise onu yapmak için emek vereceğiz. Şehrimizin yaşam standartlarını yükseltmek temel hedefimizdir. Kıymetli milletvekillerimizle sivil toplum örgütleri ve teşkilatlarımız ile ortak bir akıl ile Nevşehir’i geliştirecek ve kalkındıracak hizmetleri yapacağız. Nevşehir’in; yaşayan herkesin mutlu olduğu, yaşamaktan gurur duyduğu, bir şehir olması için tevazu, samimiyet ve gayret ile aralıksız çalışacağız” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.