MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Belediye Başkanı Arı vatandaşların eleştirilerini dinleyecek

NEVŞEHİR 30.12.2020 - 12:24, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Belediye Başkanı Arı vatandaşların eleştirilerini dinleyecek

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, 31 Aralık Perşembe günü ilki gerçekleştirilecek olan Eleştiri Meclisi’nde vatandaşların eleştirilerini dinleyerek cevaplandıracak.
  Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, 31 Aralık Perşembe günü ilki gerçekleştirilecek olan Eleştiri Meclisi’nde vatandaşların eleştirilerini dinleyerek cevaplandıracak.   Göreve geldiği ilk günden itibaren şeffaflığın sağladığı sosyal hesap verebilirlik ve erişilebilir karar alma anlayışı ile örnek bir yönetim sergileyen Belediye Başkanı Rasim Arı, tüm Türkiye'ye örnek olacak hesap verilebilirlik ve şeffaf belediyecilik uygulamalarına bir yenisini daha ekliyor.   ‘Eleştiri Meclisi’ adı altında yeni bir proje başlatan Arı, bu kapsamda belirli aralıkla düzenleyeceği toplantılarda toplumun her kesiminden vatandaşların eleştirilerini dinleyerek sorularını cevaplandıracak.   İlki 31 Aralık Perşembe günü Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenlenecek olan meclisin başlama saati 14.00 olarak açıklandı.   Nevşehir Belediyesi’nin web tv kanalı olan tvnev’in ve Başkan Arı’nın sosyal medya hesaplarından da canlı yayınlanacak ve saat 15.00’a kadar sürecek olan programa Nevşehir Belediyesi ve kendisi hakkında eleştirisi olan vatandaşları davet eden Arı, “Birbirimizi tanımamak en büyük önyargı sebebidir. Belediyemizin çalışma sisteminden memnun olmayan, yaptığımız işlerin plansız olduğunu düşünen, ‘belediye başkanı ben olsam daha iyi yapardım’ diyen, ‘benim mahallemde çalışma yapılmıyor’ diyen, sosyal medya ve haberlerde gerekli açıklamaların yapılmadığına inanan, belediyemizi istediği düzeyde tanımayan ve tanımadı için de sevemeyen tüm kardeşlerimi görüşlerini dile getirmek için Eleştiri Meclisi’ne davet ediyorum. Lütfen gelin eleştirin ve doğruyu beraber bulalım.” dedi.                       
Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, 31 Aralık Perşembe günü ilki gerçekleştirilecek olan Eleştiri Meclisi’nde vatandaşların eleştirilerini dinleyerek cevaplandıracak.

 

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, 31 Aralık Perşembe günü ilki gerçekleştirilecek olan Eleştiri Meclisi’nde vatandaşların eleştirilerini dinleyerek cevaplandıracak.

 

Göreve geldiği ilk günden itibaren şeffaflığın sağladığı sosyal hesap verebilirlik ve erişilebilir karar alma anlayışı ile örnek bir yönetim sergileyen Belediye Başkanı Rasim Arı, tüm Türkiye'ye örnek olacak hesap verilebilirlik ve şeffaf belediyecilik uygulamalarına bir yenisini daha ekliyor.

 

‘Eleştiri Meclisi’ adı altında yeni bir proje başlatan Arı, bu kapsamda belirli aralıkla düzenleyeceği toplantılarda toplumun her kesiminden vatandaşların eleştirilerini dinleyerek sorularını cevaplandıracak.

 

İlki 31 Aralık Perşembe günü Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenlenecek olan meclisin başlama saati 14.00 olarak açıklandı.

 

Nevşehir Belediyesi’nin web tv kanalı olan tvnev’in ve Başkan Arı’nın sosyal medya hesaplarından da canlı yayınlanacak ve saat 15.00’a kadar sürecek olan programa Nevşehir Belediyesi ve kendisi hakkında eleştirisi olan vatandaşları davet eden Arı, “Birbirimizi tanımamak en büyük önyargı sebebidir. Belediyemizin çalışma sisteminden memnun olmayan, yaptığımız işlerin plansız olduğunu düşünen, ‘belediye başkanı ben olsam daha iyi yapardım’ diyen, ‘benim mahallemde çalışma yapılmıyor’ diyen, sosyal medya ve haberlerde gerekli açıklamaların yapılmadığına inanan, belediyemizi istediği düzeyde tanımayan ve tanımadı için de sevemeyen tüm kardeşlerimi görüşlerini dile getirmek için Eleştiri Meclisi’ne davet ediyorum. Lütfen gelin eleştirin ve doğruyu beraber bulalım.” dedi.

                      

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.