MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Belediye Başkanı Arı, vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor

NEVŞEHİR 13.05.2019 - 18:07, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Belediye Başkanı Arı, vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, istek, sorun, görüş ve önerilerini dinledi.
  Belediye Başkanı Rasim Arı, belediye başkanı seçilmesinden dolayı kendisini tebrik, belediye hizmetleri ile ilgili talep ve görüşlerini bildirmek amacıyla ziyaretine gelen vatandaşları makamında ağırladı.   Tek tek ilgilendiği vatandaşlar ile bir süre sohbet eden Başkan Arı, vatandaşların taleplerini dinleyerek açıklamalarda bulundu. Arı: “Bizler, insan merkezli, hizmet odaklı, kaliteli, tasarruflu, etkin ve verimli hizmet sunma anlayışı ile hareket ediyoruz. Nevşehir’deki tüm vatandaşlarımızı kucaklayarak her mahallenin ihtiyaçlarını ayrı ayrı planlıyoruz. Bize güvenen insanları asla mahcup etmeyeceğiz. Verdiğimiz tüm sözlerin arkasındayız ve bunun gecemizi gündüzümüze katarak çalışıyoruz“ dedi.  
Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, istek, sorun, görüş ve önerilerini dinledi.

 

Belediye Başkanı Rasim Arı, belediye başkanı seçilmesinden dolayı kendisini tebrik, belediye hizmetleri ile ilgili talep ve görüşlerini bildirmek amacıyla ziyaretine gelen vatandaşları makamında ağırladı.

 

Tek tek ilgilendiği vatandaşlar ile bir süre sohbet eden Başkan Arı, vatandaşların taleplerini dinleyerek açıklamalarda bulundu. Arı: “Bizler, insan merkezli, hizmet odaklı, kaliteli, tasarruflu, etkin ve verimli hizmet sunma anlayışı ile hareket ediyoruz. Nevşehir’deki tüm vatandaşlarımızı kucaklayarak her mahallenin ihtiyaçlarını ayrı ayrı planlıyoruz. Bize güvenen insanları asla mahcup etmeyeceğiz. Verdiğimiz tüm sözlerin arkasındayız ve bunun gecemizi gündüzümüze katarak çalışıyoruz“ dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.