Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Belediye Başkanı Çekiç, kermese katıldı

BELEDİYELER 26.04.2019 - 11:11, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Belediye Başkanı Çekiç, kermese katıldı

Kaymaklı Belediye Başkanı Harun Çekiç, Kaymaklı Atatürk Ortaokulu'nun geleneksel kermesine katıldı.
  Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği Başkan Çekiç, okul Müdürü İrfan Açıkgöz ile kermes alanındaki stantları gezdi, velilerle sohbet etti.  Başkan Çekiç emeği bulunan herkesi tebrik ederek, "Bütün birlikteliklerimizde olduğu gibi, bir arada, can cana, yan yana, kardeşçe, barış içinde çocuklarımızı güler yüzle kucaklayacağımız günler diliyorum" diye konuştu. 
Kaymaklı Belediye Başkanı Harun Çekiç, Kaymaklı Atatürk Ortaokulu'nun geleneksel kermesine katıldı.

 

Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği Başkan Çekiç, okul Müdürü İrfan Açıkgöz ile kermes alanındaki stantları gezdi, velilerle sohbet etti. 


Başkan Çekiç emeği bulunan herkesi tebrik ederek, "Bütün birlikteliklerimizde olduğu gibi, bir arada, can cana, yan yana, kardeşçe, barış içinde çocuklarımızı güler yüzle kucaklayacağımız günler diliyorum" diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.