MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Belediye Başkanı Elma, Kaymaklı'da Okulları Ziyaret Etti

BELEDİYELER 18.09.2017 - 13:48, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Belediye Başkanı Elma, Kaymaklı'da Okulları Ziyaret Etti

Kaymaklı Belediye Başkanı Halit Elma, 2017-2018 yeni eğitim ve öğretim yılının başlaması dolayısıyla belde okullarını ziyaret etti.
  Kaymaklı Belediye Başkanı Halit Elma, 2017-2018 yeni eğitim ve öğretim yılının başlaması dolayısıyla belde okullarını ziyaret etti.   Okul yöneticileri, öğretmenler ve öğrencilerle bir araya gelen Belediye Başkanı Halit Elma tüm eğitim camiasına başarılar dileğinde bulundu. İnancımızın, milletimizin ve memleketimizin yarınları evlatlarımıza emanettir hatırlatmasında bulunan Başkan Elma; "Evlatlarına iyi bir eğitim ve öğretim sağlayabilen milletler ancak yarınlarından emin olabilirler. Evlatlarımızın iyi bir eğitim almaları; dinini bilen, vatanını ve milletini seven, ahlaklı ve dürüst bir birey olarak yetiştirilmeleri, başta evlatlarımızın hakkı olduğu gibi, bizim de hem onlara hem inancımıza hem de milletimize karşı olan önemli bir vazifemizdir. Evlatlarımıza iyi bir eğitim ve güzel bir terbiye verebilmek, anne-babalar olarak onlara bırakabileceğimiz en kıymetli hediye olacaktır. Zira Sevgili Peygamberimiz bir anne-babanın, çocuğuna verebileceği en güzel hediyenin, onların güzel bir şekilde yetiştirilmesi olduğunu ifade etmiştir. Yeni bir eğitim ve öğretim yılına girerken çocuklarımızın ve gençlerimizin eğitim ve öğretim haklarını çok iyi bir şekilde idrak edelim. Onların, kendilerine, ailelerine, çevrelerine, milletimize ve insanlığa yararlı birer birey olarak yetiştirilebilmelerinin, iyi bir eğitimle mümkün olabileceğini hiçbir zaman aklımızdan çıkarmayalım. Bu duygu ve düşüncelerle 2017-2018 eğitim ve öğretim döneminin Kaymaklı ve Türkiye'mize hayırlar getirmesini temenni ediyor, öğrencilerimiz ve öğretmenlerimize yeni eğitim ve öğretim yılında başarılar diliyorum" dedi.
Kaymaklı Belediye Başkanı Halit Elma, 2017-2018 yeni eğitim ve öğretim yılının başlaması dolayısıyla belde okullarını ziyaret etti.

 

Kaymaklı Belediye Başkanı Halit Elma, 2017-2018 yeni eğitim ve öğretim yılının başlaması dolayısıyla belde okullarını ziyaret etti.

 

Okul yöneticileri, öğretmenler ve öğrencilerle bir araya gelen Belediye Başkanı Halit Elma tüm eğitim camiasına başarılar dileğinde bulundu. İnancımızın, milletimizin ve memleketimizin yarınları evlatlarımıza emanettir hatırlatmasında bulunan Başkan Elma; "Evlatlarına iyi bir eğitim ve öğretim sağlayabilen milletler ancak yarınlarından emin olabilirler. Evlatlarımızın iyi bir eğitim almaları; dinini bilen, vatanını ve milletini seven, ahlaklı ve dürüst bir birey olarak yetiştirilmeleri, başta evlatlarımızın hakkı olduğu gibi, bizim de hem onlara hem inancımıza hem de milletimize karşı olan önemli bir vazifemizdir. Evlatlarımıza iyi bir eğitim ve güzel bir terbiye verebilmek, anne-babalar olarak onlara bırakabileceğimiz en kıymetli hediye olacaktır. Zira Sevgili Peygamberimiz bir anne-babanın, çocuğuna verebileceği en güzel hediyenin, onların güzel bir şekilde yetiştirilmesi olduğunu ifade etmiştir. Yeni bir eğitim ve öğretim yılına girerken çocuklarımızın ve gençlerimizin eğitim ve öğretim haklarını çok iyi bir şekilde idrak edelim. Onların, kendilerine, ailelerine, çevrelerine, milletimize ve insanlığa yararlı birer birey olarak yetiştirilebilmelerinin, iyi bir eğitimle mümkün olabileceğini hiçbir zaman aklımızdan çıkarmayalım. Bu duygu ve düşüncelerle 2017-2018 eğitim ve öğretim döneminin Kaymaklı ve Türkiye'mize hayırlar getirmesini temenni ediyor, öğrencilerimiz ve öğretmenlerimize yeni eğitim ve öğretim yılında başarılar diliyorum" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.