Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Belediye Başkanı Rasim Arı, çocukların hayallerini gerçekleştirecek

GÜNCEL 03.01.2020 - 20:37, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Belediye Başkanı Rasim Arı, çocukların hayallerini gerçekleştirecek

Sivas’ta bir muhabirin yeni yıl hayallerini sorduğu iki çocuk balona binmek istediklerini söyleyince görüntüleri izleyen Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, çocukların hayalini gerçekleştirmek için harekete geçti.
  Sivas’ta uydu üzerinden yayın yapan Sivas Radyo Televizyonu (SRT) muhabiri Emine Biyan, yeni yıl öncesi vatandaşlarla röportaj yaptığı esnada iki küçük çocuğa 2020 yılında gerçekleşmesini istedikleri hayallerini sordu. Çocuklar, “Mutluluk isteriz. Hayatımız düzenli olsun yeter bize. Balonlar ile uçmak istiyoruz“ cevabını verdi. Biyan’ın çocuklar ile yaptığı röportaj kısa sürede sosyal medyada binlerce kişi tarafından paylaşılarak ilgi odağı oldu. Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’da videoyu sosyal medya hesabından paylaşarak, Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin’i etiketledi. Arı yaptığı paylaşımda, “Masumiyetlerine kurban olduklarım. Hayalleri balonla uçmakmış, Kıymetli Sivas Belediye Başkanım Hilmi Bilgin, şayet kardeşlerimizi tespit edip de şehrimize gönderirseniz Kapadokya’da balona bindirip hayallerini gerçekleştirmek boynumuzun borcudur. Her şey bir hayalle başlar. “ ifadelerini kullandı.   Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin’de Başkan Arı’ya yanıt olarak, “Doğa harikası Nevşehir’e selam olsun Rasim başkanım. İnşallah bu minik kardeşlerimizin hayallerini el ele vererek gerçekleştireceğiz. Bu sevince ortak olmanız bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir” dedi.   Küçük çocukların hayallerinin gerçekleştirilmesi için sosyal medyada başlatılan kampanya üzerine çocuklara ulaşıldı. Çocukların önümüzdeki günlerde Nevşehir’de misafir edilerek hayallerinin gerçekleştirilmesi planlanıyor.  
Sivas’ta bir muhabirin yeni yıl hayallerini sorduğu iki çocuk balona binmek istediklerini söyleyince görüntüleri izleyen Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, çocukların hayalini gerçekleştirmek için harekete geçti.

 

Sivas’ta uydu üzerinden yayın yapan Sivas Radyo Televizyonu (SRT) muhabiri Emine Biyan, yeni yıl öncesi vatandaşlarla röportaj yaptığı esnada iki küçük çocuğa 2020 yılında gerçekleşmesini istedikleri hayallerini sordu. Çocuklar, “Mutluluk isteriz. Hayatımız düzenli olsun yeter bize. Balonlar ile uçmak istiyoruz“ cevabını verdi. Biyan’ın çocuklar ile yaptığı röportaj kısa sürede sosyal medyada binlerce kişi tarafından paylaşılarak ilgi odağı oldu. Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’da videoyu sosyal medya hesabından paylaşarak, Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin’i etiketledi. Arı yaptığı paylaşımda, “Masumiyetlerine kurban olduklarım. Hayalleri balonla uçmakmış, Kıymetli Sivas Belediye Başkanım Hilmi Bilgin, şayet kardeşlerimizi tespit edip de şehrimize gönderirseniz Kapadokya’da balona bindirip hayallerini gerçekleştirmek boynumuzun borcudur. Her şey bir hayalle başlar. “ ifadelerini kullandı.

 

Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin’de Başkan Arı’ya yanıt olarak, “Doğa harikası Nevşehir’e selam olsun Rasim başkanım. İnşallah bu minik kardeşlerimizin hayallerini el ele vererek gerçekleştireceğiz. Bu sevince ortak olmanız bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir” dedi.

 

Küçük çocukların hayallerinin gerçekleştirilmesi için sosyal medyada başlatılan kampanya üzerine çocuklara ulaşıldı. Çocukların önümüzdeki günlerde Nevşehir’de misafir edilerek hayallerinin gerçekleştirilmesi planlanıyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.