Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Belediye Başkanı Rasim Arı’dan öğrencilere okul hediyesi

EĞİTİM 04.09.2019 - 10:11, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Belediye Başkanı Rasim Arı’dan öğrencilere okul hediyesi

Nevşehir Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikle minik öğrenciler okula TRT Çocuk kanalının sevilen kahramanı Pırıl ile başlayacak.
  Nevşehir Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikle minik öğrenciler okula TRT Çocuk kanalının sevilen kahramanı Pırıl ile başlayacak. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un da katılacağı programda öğrencilere sürpriz hediyeler dağıtılacak.   Nevşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından yeni eğitim öğretim dönemi öncesinde okullarında uyum eğitimine katılacak olan minik öğrenciler için çeşitli etkinlikler düzenlenecek. Etkinlikler kapsamında 5-6 Eylül 2019 tarihleri arasında TRT Çocuk kanalının sevilen kahramanı Pırıl, öğrenciler ile buluşturacak. Belediye Başkanı Rasim Arı’nın minik öğrencilere okul hediyesi olarak onlarla buluşacak olan Pırıl ve arkadaşları öğrencilerin okul heyecanına ortak olacak.   Çocuklara Matematiği sevdiren Pırıl ve arkadaşları 5 Eylül 2019 Perşembe günü Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde bulunan 30 Ağustos İlkokulu’nda olacak. Güzelyurt Mahallesi’nde bulunan Hacı Asım Atabilen İlkokulu’nda, 6 Eylül 2019 Cuma günü saat 11.00’da gerçekleşecek olan programa ise; Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk ile beraber Belediye Başkanı Rasim Arı ve Nevşehir protokolü de katılacak.   Hafta dolayısıyla bir diğer etkinlik ise Hukukçular Konağı bahçesinde gerçekleştirilecek. Türkiye Jokey Kulübü’nün, çocuk yaşta at sevgisini geliştirmek amacıyla 2014 yılında başlattığı ve yaklaşık 60.000’i aşkın çocuğun atlarla buluşmasını sağladığı “Pony Club Şehrinize Geliyor” sosyal sorumluluk projesi kapsamında 5-6 Eylül 2019 tarihlerinde 16.00-19.00 saatleri arasında Zübeyde Hanım Caddesi Hukukçular Konağı otoparkında pony atlar ücretsiz olarak Nevşehirli çocuklarla buluşacak.
Nevşehir Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikle minik öğrenciler okula TRT Çocuk kanalının sevilen kahramanı Pırıl ile başlayacak.

 

Nevşehir Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikle minik öğrenciler okula TRT Çocuk kanalının sevilen kahramanı Pırıl ile başlayacak. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un da katılacağı programda öğrencilere sürpriz hediyeler dağıtılacak.

 

Nevşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından yeni eğitim öğretim dönemi öncesinde okullarında uyum eğitimine katılacak olan minik öğrenciler için çeşitli etkinlikler düzenlenecek. Etkinlikler kapsamında 5-6 Eylül 2019 tarihleri arasında TRT Çocuk kanalının sevilen kahramanı Pırıl, öğrenciler ile buluşturacak. Belediye Başkanı Rasim Arı’nın minik öğrencilere okul hediyesi olarak onlarla buluşacak olan Pırıl ve arkadaşları öğrencilerin okul heyecanına ortak olacak.

 

Çocuklara Matematiği sevdiren Pırıl ve arkadaşları 5 Eylül 2019 Perşembe günü Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde bulunan 30 Ağustos İlkokulu’nda olacak. Güzelyurt Mahallesi’nde bulunan Hacı Asım Atabilen İlkokulu’nda, 6 Eylül 2019 Cuma günü saat 11.00’da gerçekleşecek olan programa ise; Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk ile beraber Belediye Başkanı Rasim Arı ve Nevşehir protokolü de katılacak.

 

Hafta dolayısıyla bir diğer etkinlik ise Hukukçular Konağı bahçesinde gerçekleştirilecek. Türkiye Jokey Kulübü’nün, çocuk yaşta at sevgisini geliştirmek amacıyla 2014 yılında başlattığı ve yaklaşık 60.000’i aşkın çocuğun atlarla buluşmasını sağladığı “Pony Club Şehrinize Geliyor” sosyal sorumluluk projesi kapsamında 5-6 Eylül 2019 tarihlerinde 16.00-19.00 saatleri arasında Zübeyde Hanım Caddesi Hukukçular Konağı otoparkında pony atlar ücretsiz olarak Nevşehirli çocuklarla buluşacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.