MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Belediye Başkanı Rasim Arı’dan öğrencilere tatil mesajı

NEVŞEHİR 14.06.2019 - 12:45, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Belediye Başkanı Rasim Arı’dan öğrencilere tatil mesajı

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, 2018-2019 Eğitim Öğretim yılının sona ermesi nedeniyle bir mesaj yayımladı.
  Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, 2018-2019 Eğitim Öğretim yılının sona ermesi nedeniyle bir mesaj yayımladı. Fedakârca çalışmalarından dolayı tüm öğretmenlere teşekkür eden Arı, öğrencilere tatillerini spor yaparak ve kitap okuyarak geçirmeleri tavsiyesinde bulundu.   Başkan Arı, mesajında karne heyecanı yaşayan öğrencileri tebrik etti. 2018-2019 eğitim-öğretim yılını aldıkları karnelerle tamamlayan öğrencilerin, uzun bir eğitim maratonunun ardından tatili hak ettiklerini belirten Arı: “Karnelerinizdeki notlarınız ne olursa olsun; umudunuzu, cesaretinizi, inancınızı ve kendinize olan güveninizi diri tutarak iyi bir tatil geçirmenizi diliyorum. Sizlerden güzel bir tatil dönemi geçirmenizi ve yeni eğitim-öğretim yılına enerji ve umut dolu bir başlangıç yapmanızı bekliyoruz. Tatilinizi dinlenerek, kitap okuyarak, eğlenerek, spor yaparak ve ilgi alanlarınıza göre araştırmalar yaparak, değerlendirmenizi istiyoruz.” dedi.   Mesajında Nevşehir Belediyesi olarak öğrencilerin yaz tatilini en güzel şekilde geçirmenizi sağlamak amacıyla da çalışmalar yürüttüklerini ifade eden Arı, tüm öğrencileri Nevşehir Belediye Başkanlığı Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde 11 farklı branşta açtıkları Yaz Spor Okullarına davet etti.
Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, 2018-2019 Eğitim Öğretim yılının sona ermesi nedeniyle bir mesaj yayımladı.

 

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, 2018-2019 Eğitim Öğretim yılının sona ermesi nedeniyle bir mesaj yayımladı. Fedakârca çalışmalarından dolayı tüm öğretmenlere teşekkür eden Arı, öğrencilere tatillerini spor yaparak ve kitap okuyarak geçirmeleri tavsiyesinde bulundu.

 

Başkan Arı, mesajında karne heyecanı yaşayan öğrencileri tebrik etti. 2018-2019 eğitim-öğretim yılını aldıkları karnelerle tamamlayan öğrencilerin, uzun bir eğitim maratonunun ardından tatili hak ettiklerini belirten Arı: “Karnelerinizdeki notlarınız ne olursa olsun; umudunuzu, cesaretinizi, inancınızı ve kendinize olan güveninizi diri tutarak iyi bir tatil geçirmenizi diliyorum. Sizlerden güzel bir tatil dönemi geçirmenizi ve yeni eğitim-öğretim yılına enerji ve umut dolu bir başlangıç yapmanızı bekliyoruz. Tatilinizi dinlenerek, kitap okuyarak, eğlenerek, spor yaparak ve ilgi alanlarınıza göre araştırmalar yaparak, değerlendirmenizi istiyoruz.” dedi.

 

Mesajında Nevşehir Belediyesi olarak öğrencilerin yaz tatilini en güzel şekilde geçirmenizi sağlamak amacıyla da çalışmalar yürüttüklerini ifade eden Arı, tüm öğrencileri Nevşehir Belediye Başkanlığı Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde 11 farklı branşta açtıkları Yaz Spor Okullarına davet etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.