Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Belediye Başkanı Rasim Arı gençlerle buluştu

BELEDİYELER 18.12.2020 - 10:05, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Belediye Başkanı Rasim Arı gençlerle buluştu

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Nevşehir’i her zaman pozitif ayırımcılık uygulayacağını söylediği gençlerle birlikte gelecek yıllara taşıyacağını ve gençlerle yol yürüyeceğini söyledi. Arı, “Gençlerin enerjisine güveniyorum. Onlarla birlikte Nevşehir’i marka bir şehir yapacağız” dedi.
  Belediye Başkanı Rasim Arı, Nevşehir Belediyesi Gençlik Meclisi’nin Aralık Ayı Toplantısına katıldı. Meclis Başkanı İbrahim Umut Barındırır başkanlığında toplanan Gençlik Meclisi üyeleri ile tek tek tanışan Başkan Arı, gençlerle bir süre sohbet etti.   Belediye Başkan Yardımcıları İbrahim Yüzer, Ersan Erkut ve Bektaş Demir’in de katıldığı toplantı da genç meclis üyelerine Nevşehir’e dair hayallerinden ve hayata geçirmeyi planladığı projelerinden bahseden Arı, gençlerin sorularını cevaplandırdı.   Gençlerle bir araya gelmekten, onlarla vakit geçirmekten her zaman büyük keyif aldığını belirten Arı, “Ben bu şehirde gençlerle birlikte yürüyeceğim, bu şehri gençlerle birlikte gelecek yıllara taşıyacağım” dedi.   Nevşehir’deki gençlerin sorunlarına, talep ve ihtiyaçlarına daha geniş yelpazede bakabilmek için Nevşehir Belediyesi Gençlik Meclisi’nin kurulmasına öncülük ettiklerini ve şehirde her zaman pozitif ayrımcılık uygulayacağını söylediği gençlerin fikirlerine büyük önem verdiğini söyleyen Arı, “Seçimlerden önce bu şehirde sadece iki kesime pozitif ayrımcılık uygulayacağımı söyledim. Bunlardan biri kadınlar diğeri ise gençler. Bu nedenle göreve gelir gelmez belediyemiz bünyesinde Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü ile Gençlik Hizmetleri Müdürlüğü’nü oluşturduk. Gençlerin fikirlerine ve sahadan bize iletecekleri bilgilere değer veriyoruz. Önerileri ve fikirleri değerlendirmede titiz davranıyoruz. Nevşehir Belediyesi olarak gençliğin enerjisinden yararlanacağız. Bir toplumda, bir şehirde, bir ailede yani herhangi bir oluşumda gençlik varsa orada gelecek var demektir. Ülkemizin ve şehrimizin geleceği gençlerle daha güzel olacaktır” diye konuştu.   “Bu şehir sizlerin fikirleri ve vizyonuyla çok daha güzel bir yer olacak” diyen Arı, sözlerini şöyle sürdürdü;                 
Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Nevşehir’i her zaman pozitif ayırımcılık uygulayacağını söylediği gençlerle birlikte gelecek yıllara taşıyacağını ve gençlerle yol yürüyeceğini söyledi. Arı, “Gençlerin enerjisine güveniyorum. Onlarla birlikte Nevşehir’i marka bir şehir yapacağız” dedi.

 

Belediye Başkanı Rasim Arı, Nevşehir Belediyesi Gençlik Meclisi’nin Aralık Ayı Toplantısına katıldı. Meclis Başkanı İbrahim Umut Barındırır başkanlığında toplanan Gençlik Meclisi üyeleri ile tek tek tanışan Başkan Arı, gençlerle bir süre sohbet etti.

 

Belediye Başkan Yardımcıları İbrahim Yüzer, Ersan Erkut ve Bektaş Demir’in de katıldığı toplantı da genç meclis üyelerine Nevşehir’e dair hayallerinden ve hayata geçirmeyi planladığı projelerinden bahseden Arı, gençlerin sorularını cevaplandırdı.

 

Gençlerle bir araya gelmekten, onlarla vakit geçirmekten her zaman büyük keyif aldığını belirten Arı, “Ben bu şehirde gençlerle birlikte yürüyeceğim, bu şehri gençlerle birlikte gelecek yıllara taşıyacağım” dedi.

 

Nevşehir’deki gençlerin sorunlarına, talep ve ihtiyaçlarına daha geniş yelpazede bakabilmek için Nevşehir Belediyesi Gençlik Meclisi’nin kurulmasına öncülük ettiklerini ve şehirde her zaman pozitif ayrımcılık uygulayacağını söylediği gençlerin fikirlerine büyük önem verdiğini söyleyen Arı, “Seçimlerden önce bu şehirde sadece iki kesime pozitif ayrımcılık uygulayacağımı söyledim. Bunlardan biri kadınlar diğeri ise gençler. Bu nedenle göreve gelir gelmez belediyemiz bünyesinde Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü ile Gençlik Hizmetleri Müdürlüğü’nü oluşturduk. Gençlerin fikirlerine ve sahadan bize iletecekleri bilgilere değer veriyoruz. Önerileri ve fikirleri değerlendirmede titiz davranıyoruz. Nevşehir Belediyesi olarak gençliğin enerjisinden yararlanacağız. Bir toplumda, bir şehirde, bir ailede yani herhangi bir oluşumda gençlik varsa orada gelecek var demektir. Ülkemizin ve şehrimizin geleceği gençlerle daha güzel olacaktır” diye konuştu.

 

“Bu şehir sizlerin fikirleri ve vizyonuyla çok daha güzel bir yer olacak” diyen Arı, sözlerini şöyle sürdürdü;

                

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.